23948sdkhjf

Boka Kollektivtrafikdagen nu!

Tiden går fort, våren är snart här och det är hög tid att säkra plats på Kollektivtrafikdagen 2018 - Heldagskonferensen genomförs på Courtyard By Marriott, stadsdelen Kungsholmen i centrala Stockholm, mer information och anmälan här!

14 maj arrangerar tidningen TRAFIKFORUM Kollektivtrafikdagen för 11 året i rad. Konferensen har kommit att bli en naturlig årlig mötesplats för branschens alla aktörer att mötas och låta sig inspireras av talare från branschens alla hörn.

Med en unik mix av en treddjedel operatörer, en tredjedel leverantörer till branschen och återstående tredjedelen bestående av trafikhuvudmän erbjuds deltagaren en arena som stimulerar till nya insikter, nya kontakter och erfarenheter. Så häng inte läpp för att boka-billigt-tiden är förbi, nu gäller det att säkra en plats pådet stora branschmötet innan den nya arenan på Courtyard By Marriott är fullbokad, klicka HÄR för mer info och anmälan!

Bland årets talare återfinns bränschens viktigaste politiker, Infrastrukturministern Tomas Eneroth (S). Dessutom flera tunga internationella personer som Bart Van der Herten Corporate Risk & Safety Manager för Kollektivtrafikbolaget i Bryssel, och Wilfried CoventSenior Security Expert, Brussels Airport Company.

Dagen modereras av Per Ankersjö, tidigare Stadsmiljöborgarråd i Stockholm med ett stort intresse för stads- och samhällsbyggnadsfrågorna i hela landet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141