23948sdkhjf

Maskinia tryggar med Trygg

Maskinia anställer en ny Doosansäljare – David Trygg ska säkra försäljningen i Östergötland och Småland.

Maskinia, som är  svensk generalagent för både Case och Doosan, ser ett uppsving för marknaden för det sistnämnda märket.

– Den senaste tiden har det hänt mycket positivt runt märket Doosan, bland annat har vi satsat hårt på att effektivisera och stärka upp eftermarknaden, interna och externa verkstäder samt säljpersonal har genomgått produktutbildningar och Doosan har lanserat den nya 5-serien av hjul-, bandgrävare samt hjullastare med många spännande nyheter som mottagits positivt av kunderna uppger Carl-Johan Sunnerfjord, försäljningschef för Doosan, i ett pressmeddelande.

För att hänga med i svängarna anställer företaget dessutom ytterligare en säljare för det sydkoreanska märket: David Trygg ska, med utgångspunkt från Maskinias huvudkontor i Linköping, ta sig an Doosan i Östergötland och Småland.

– Det ska bli riktigt kul att få representera en organisation som Maskinia där man hela tiden strävar efter att utvecklas. Sen är det ju ett plus att det är lite av en pojkdröm att få jobba maskiner, säger David Trygg, i samma pressmeddelande.

Han är inte ny i branschen, David Trygg har tidigare sålt både grävsystem och fordonskameror till entreprenadmaskiner och Maskinia känner sig därför trygga med sin rekrytering.

– Jag har stort förtroende för David, han kommer att fortsätta att utveckla Doosan och Maskinia i Östergötland och Småland, säger Carl-Johan Sunnerfjord.



https://www.entreprenad.com/article/view/393682/maskinia_vill_oka

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.396