23948sdkhjf

Herrlin till Kollektivtrafikdagen 14 maj

Johan Herrlin, CEO ITO World talar på Kollektivtrafikdagen den 14 maj – Det börjar bli hög tid att anmäla deltagande, hur det går till läser du här!

Johan Herrlin har i många år arbetat med hanteringen av data och mjukvara för att ta ut relevant information från densamma. De senaste åren har han gjort detta på ITO World som är ett Brittiskt företag som förser branschen med data i realtid för att öka kvalitén och tillgängligheten på kollektivtrafiken.

- På Kollektivtrafikdagen 14 maj i Stockholm tar vi del av en internationell utblick kring vad vi kan förvänta oss för trender inom kollektiva transporter inom den närmaste tiden. Johan berör i sin spaning bland annat autonoma fordon, bussar, cykel och bildelningstjänster, säger Jacob Albertsen, projektledare för Kollektivtrafikdagen.

Johan Herrlin kommer ursprungligen från Sverige, men har bott utomlands sedan 7-års åldern. Talet kommer att hållas på engelska.

- Riktigt roligt att Johan tackade ja till att komma till oss. Han är en mycket uppskattad talare som figurerat i många år på större konferenser om bland annat big-data - möjligheterna som finns, säger Jacob Albertsen.

Mer information om heldagskonferensen samt anmälan, klicka HÄR!

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.656