23948sdkhjf

Nya chefer på Svevia

Svevia har utsett nya ballastchefer i både Mitt, Syd och Nord, den 1 mars tillträde Johan Hilmersson som arbetschef för område Syd och Ulf Eliasson som arbetschef för Ballast Mitt och Nord.

Enligt ett pressmeddelande har Johan Hilmersson, arbetschef Ballast Väst, fått ett utökat ansvar, sedan den 1 mars är han arbetschef även för område Syd.

– Jag är väldigt nöjd med att Johan valde att anta rollen som arbetschef även för Ballast Syd. Han är en framgångsrik ledare med en gedigen erfarenhet och med stabila och bra resultat, säger Filippos Kalfas, avdelningschef för Ballast, i pressmeddelande.

Johan Hilmersson har arbetat på Svevia i drygt tre år, innan dess arbetade han med liknande uppgifter på Peab.

– Det är väldigt roligt att få ett utökat förtroende och jag ser fram emot att stärka vår position i södra Sverige och se över nya lägen för täkter. Det känns logiskt att slå ihop ansvaret för dessa områden för att effektivisera arbetet i den södra och västra delen av landet, säger Johan Hilmersson i pressmeddelandet.

Även Ballast Mitt och Nord har fått en ny arbetschef sedan Ulf Eliasson, tidigare platschef Stockholm Norr, tillträdde sin tjänst den 1 mars.

–  Ulf har en lång erfarenhet från ballastbranschen med väldigt goda resultat. Jag är glad över att Ulf antog rollen och vill bidra till den fortsatta utvecklingen inom Ballast, säger Filippos Kalfas i ett pressmeddelande.

Ulf Eliasson har över 30 års erfarenhet av ballast- och asfaltbranschen, han har till exempel arbetat på både Eurosand och NCC och kom till Svevia för drygt tre år sedan.

– Jag ser fram emot rollen som arbetschef och att tillsammans med medarbetarna lyfta ballastverksamheten inom mina två områden ytterligare en nivå, säger Ulf Eliasson i pressmeddelandet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.606