23948sdkhjf

Antalis förvärvar Alos

Antalis expanderar och stärker sitt erbjudande genom att förvärva Alos AB, en ledande pappers- och förpackningsgrossist i Stockholmsområdet. Övertaget sker per den 1 mars och med dagens affär fortsätter Antalis sin strategiska satsning på förpackningar på den svenska marknaden, skriver företaget i ett pressmeddelande.

– Antalis och Alos kompletterar varandra väl och fusionen ger möjlighet till betydande effektivitetsvinster och ett än mer attraktivt erbjudanden för kunderna. Med ett oslagbart distributionsnät över Sverige och Europa kan vi erbjuda exceptionell service och korta leveranstider, säger Lars Löfgren, VD för Antalis AB.

Alos AB har en lång tradition inom branschen med kraftig tillväxt inom förpackningar de senaste åren med huvudsaklig verksamhet i Stockholmsområdet. Det ökade behovet av förpackningar är ett direkt resultat av den växande e-handel och syns inom såväl visuella designlösningar på paket, som produktskydd för elektronik och mat. Utvecklingen inom området går snabbt framåt och ställer stora krav på både produktutveckling och service.

– Våra kunder efterfrågar inte längre bara marknadens bästa kvalitet på produkterna de värderar service, kompetens och logistik som en stark helhet i erbjudandet. Genom vår ledande position i Skandinavien har vi muskler att driva utvecklingen av effektiva och innovativa lösningar för kunder. Vår uppgift är att få våra kunder att briljera och erbjuda en stark helhetslösning, säger Lars Löfgren.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063