23948sdkhjf

Skriver 10-årigt avtal med One Nordic

Staffanstorps Energi AB har skrivit ett 10-årigt avtal med ONE Nordic AB kring mätvärdesinsamling.

ONE Nordic tar i och med avtalet över hanteringen av mätvärdesinsamlingen för alla Staffanstorps Elnätkunder. ONE Nordic ska se till att Staffanstorp och deras kunder får en fortsatt kvalitetssäkrad och korrekt hantering av mätvärden – mätvärden som fungerar som underlag till elnätsbolagets fakturor till slutkund.

-Denna affär är viktig för oss inom segmentet kommunägda elnätsbolag, där vi expanderat starkt den senaste tiden. Vi ser stora synergier mot våra andra avtal med elnätskunder vilket ger oss möjlighet att utveckla vår lösning än mer för att vi ständigt ska ligga i framkant, säger Magnus Hasselgren, regionchef ONE Nordic.

Staffanstorp Energi är ett elnätsbolag som distribuerar el åt 7 200 kunder i ett nätområde som täcker delar av den skånska kommunen Staffanstorp. Staffanstorp kommun har idag knappt 25 000 invånare.

-Befolkningsmässigt växer kommunen så det knakar och det är full fart på byggandet. Då behöver vi på Staffanstorp Energi stå rustade med lösningar som klarar en snabb expansion. Med ONE Nordics tjänst mätvärdesinsamling får vi en lösning att växa med och kan även fortsatt garantera förstklassig service till våra kunder, säger Johan Kennryd, elnätschef.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.406