23948sdkhjf

Två år utan registrering

Engcon slopar kravet på registrering för de som vill ha två års garanti, från och med årsskiftet får alla som köper tiltrotator den längre varianten.

I drygt två år har Engcon erbjudit sina kunder två års garanti, dock med kravet att produkten måste registreras och ett visst serviceprogram följas.

Nu uppger företaget att man slopar kravet på registrering efter kundönskemål, men de ser helst att kunderna ändå gör även det valet.

Att registrera sin tiltrotator innebär inte bara att kunden får en dokumenterad tiltrotator. Kunden får även fördelar med snabbare service, eftersom vi redan har all information vi behöver om tiltrotatorn då de ringer för support. Detta underlättar för alla parter, säger Sten Strömgren, kommunikationsansvarig på Engcon Group, i ett pressmeddelande.

Serviceprogrammet kommer också att leva vidare, förklarar Engcon.

– De slutkunder som vill serva sina tiltrotatorer enligt vårt serviceprogram och dessutom registrerar det, kommer alltså ha fortsatt möjlighet att göra det.

Företaget betonar att dokumenterad service är bra för andrahandsvärdet.

Vi är övertygade om att en tiltrotator som har dokumenterad service, likt en personbil med servicebok, kommer att hålla uppe sitt värde på en kommande andrahandsmarknad.

Den nya garantin gäller alla nya tiltrotatorer levererade efter 1:a januari 2018.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.113