23948sdkhjf

Fortum Värme förlänger med Coor

Coor tecknar nytt och utökat avtal med Fortum Värme om leverans av integrerade FM-tjänster. Avtalet löper på fem år och träder i kraft den 1 maj 2018. Omsättningen kommer att ligga på cirka 55 miljoner kronor i abonnemangsvolym på årsbasis, vilket innebär en fördubbling av tidigare uppdrag.

Coors uppdrag för Fortum Värme sträcker sig över tre geografiska områden i Stockholm; södra, nordvästra och city, där även Fortum Värmes huvudkontor ingår.

Leveransen omfattar 450 000 kvadratmeter fördelat på fem huvudanläggningar samt ett antal spetsanläggningar och pumpstationer. Coor ansvarar för fastighetsteknisk drift, lokalvård, arbetsplatsservice samt säkerhetstjänster, som innefattar både teknisk säkerhet och bevakning genom receptionister med väktarutbildning.

Fortum Värme har i upphandlingen betonat hållbarhetsfrågorna med krav på att produkterna som används uppfyller kriterierna för miljömärkning. inom ramen för uppdraget åt Fortum Värme ska Coor dessutom, i dialog med Stockholm stads arbetsmarknadsförvaltning, se över möjligheten att sysselsätta personer som står långt ifrån arbetsmarknaden. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078