23948sdkhjf

Ny Hitachiverkstad i Skåne

Fyra fullutrustade servicebussar och sju tekniker ska stå redo att rycka ut för Delvators räkning sedan AT Fordonsservice AB i Höganäs blir ny serviceverkstad för Hitachi.

Hitachis svenska generalagent Delvator låter meddela att man återigen utökar sitt servicenät, ny i gänget är AT Fordonsservice AB i Höganäs som blir ny auktoriserad serviceverkstad för Hitachi.

Enligt Delvator ska tillskottet innebära ökad tillgänglighet till service för Hitachimaskiner i nordvästra Skåne med omnejd, närheten till Delvator i Eslöv ses också som en fördel för de skånska maskinägarna.

AT Fordonsservice har välkänt hög kompetens och ett stort intresse för maskiner och utrustningar, säger Delvators säljare i Skåne, P-O Nilsson, i ett pressmeddelande.

AT Fordonsservice AB har funnits sedan 2008, AT står för ägaren Anders Thoressons initialer och företaget har sedan starten, då man fokuserade på jordbruksmaskiner, utvecklats med entreprenadmaskiner, reservdelslager och maskinhall.

I dagsläget fokuserar AT Fordonsservice AB på utrustningar, service och reparationer, företaget har tio anställda varav sju är tekniker.

Till vår hjälp har vi fyra fullutrustade servicebussar och vi är nu igång och tar hand om både utrustningar och service av Hitachis maskiner, säger Anders Thoresson i pressmeddelandet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094