23948sdkhjf

Lucka 1 - Öppna luckan får du se vem där!

Det lackar mot jul och det vill vi på Medtech magazine uppmärksamma tillsammans med er. Varje dag fram till jul får vi här veta vad människor i vårdsverige har på sin önskelista, vad de tycker stör julstämningen och vilka förhoppningar som finns inför nästa år.

Först ut är redaktionen för MedTech Magazine. Redaktionen består av Mikael Mildén, vetenskapsreporter och disputerad biolog, Hanna Brodda, chefredaktör och Lisa von Garrelts, som är politisk redaktör. Här svarar de tillsammans i julkalenderns första lucka.

Finns det något som stör julstämningen?

 - Vi har en suverän journalistisk verklighet att rapporteraa ifrån, liv och död berör alla, men det är klart att det finns några små detaljer som stör i vardagen, svarar de.

- Ja, som pressmeddelanden utan bilder. Vården, industrin och akademin skickar mycket viktig information och nyheter om spännande genombrott, men ofta saknas bilder. Läsare vill se nyheten, en text räcker inte idag.

Vad önskar ni er  i julklapp?

- Fler glada nyheter. Vi vill se nya innovativa lösningar på svåra sjukdomar som också ska komma patienterna till del, förbättrade förhållanden i vården för patienter och personal och stora genombrott i forskningen. Det vore väl nåt under granen!

Inför valåret 2018 - vilken vårdfråga vill ni ska bli viktig för politikerna?

- Vi vill gärna rapportera om det partierna lovar, vad det än är, sedan ser vi fram emot att rapportera om resultatet också. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109