23948sdkhjf

GWS skriver avtal med Måns Zelmerlöws stiftelse

Deras säkerhetsapp ska göra organisationens arbete ute på fältet tryggare.

Tillsammans med Jonas Björkman tog Måns Zelmerlöw initiativet att starta en stiftelse med syftet att hjälpa barn och unga i Sydafrika 2013. Sedan dess har stiftelsen finansierat fyra skolor och en femte är på gång.

Det arbetet innebär långa resor. För att öka tryggheten för dem som befinner sig ute på fältet samt ge bättre stödmöjligheten inom stiftelsen har de därför valt att teckna ett avtal med Global Warning System (GWS) som förmedlar Safeture Pro.

Vi är givetvis glada att Zelmerlöw och Björkman kommer att använda Safeture Pro i sitt viktiga arbete för ungdomar i Sydafrika. Vårt verktyg är världsledande och intresset för Safeture växer snabbt, säger Andreas Rodman, vd på GWS Production i ett pressmeddelande. 

Genom GWS analytiker och tekniska system ska organisationen få viktig information om något inträffar i närheten, oavsett var de befinner sig. Samtidigt som säkerhetsansvariga inom stiftelsen genast kan lokalisera personalen och hjälpa dem vidare. 

Safeture Pro är en företagstjänst som består av två säkerhetsverktyg, Instant Security Overview och en app som användaren/affärsresenären laddar ner.

Läs mer om: GWS
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063