23948sdkhjf

Städarna vill inta tredjeplatsen

Igår skrev vi att Städarna i Göteborg förvärvade Örgryte Städ AB den 1 november. Det var Städarkoncernens hittills största företagsköp. Men samma dag köpte Städarna ytterligare två företag, uppsalabolaget Hemilia Hemservice AB och Maria Krynski i Mjölby.

Enligt koncernchefen Christoffer Sjögren är strategin att växa organiskt samtidigt som man köper lokala, välskötta bolag. Siktet är inställt på att gå från att vara ett mellanstort bolag till att placera sig bland de stora.

– Inom det närmaste åretska vi nå plats tre och etablera oss på tre till fyra nya kontor. Det blir det mest spännande och viktigaste året i Städarnas historia, säger Christoffer Sjögren.  

Steget dit är inte långt. I och med de tre förvärven den 1 november har Städarna köpt hela elva företag under 2017, vilket gör att koncernen nu är det fjärde största rut-bolaget i Sverige med en affärsvolym på drygt 80 miljoner kronor.

Chistoffer Sjögren tillägger att de parallellt satsar på att medarbetarna ska känna sig stimulerade att utvecklas inom företaget. Ett led i det är att vidareutveckla det egna utbildningssystemet och ge de anställda ännu bättre kunskaper för att kvalitetssäkra arbetet.  

Under året har Städarna dessutom fokuserat på att öka sin digitala närvaro. Ett steg i det är en ny kundportal i vilken kunderna själva kan logga in för att se sina fakturor.

– Portalen kommer inom kort att uppgraderas till att även kunna hantera bokningar/avbokningar och ger våra kunder möjlighet att rejta sin senaste städning. Allt detta för att vi hela tiden ska bli bättre, avslutar Christoffer.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109