23948sdkhjf

Engelhart lämnar Scandic

Thomas Engelhart, kommersiell direktör och medlem av koncernledningen, lämnar bolaget efter meningsmotsättningar med vd och koncernchef Even Frydenberg - Den senare tar tillsvidare över ansvaret för bolagets kommersiella organisation, läs mer här!

Even Frydenberg, Scandics vd och koncernchef, är sedan 16 oktober ansvarig för bolagets kommersiella organisation, tills vidare. En skism inom ledningen ligger bakom att Thomas Engelhart nu lämnat bolaget tämligen omgående.

- Thomas Engelhart har framgångsrikt drivit och stärkt det kommersiella arbetet vilket varit positivt för bolaget. Vi är mycket tacksamma för hans arbete och stora engagemang. Thomas och jag har haft en dialog under den senaste tiden där det har visat sig att vi har olika syn hur vi ska arbeta tillsammans för att nå våra strategiska mål. Vi har därför gemensamt kommit fram till att Thomas lämnar Scandic. Vi inleder nu en översyn av hur vi på bästa sätt ska organisera ledningen för Scandics kommersiella organisation, säger Even Frydenberg, vd och koncernchef för Scandic Hotels Group.

Thomas Engelhart kom till Scandic i början av 2015 och lämnar alltså efter nära tre år. Hans uppgifter plockades bort från hemsidan samma dag som han lämnade företaget, 16 oktober.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078