En milstolpe för IFS

| Av Christer Åkerlundh | UochD | Tipsa redaktionen

GK Gruppen har valt IFS Applications ™ för att förena viktiga affärsprocesser och påskynda tillväxten.

GK Gruppen AS är en av Skandinaviens ledande tekniska entreprenörer och servicepartners inom VVS, ventilation, kylning, byggautomatisering, elinstallationer och säkerhet.

GK och dess dotterbolag kommer att utnyttja en helt integrerad ERP-lösning för att stödja och optimera verksamhetskritiska affärsprocesser som service, projektledning, CRM, mobilitet, HR, BI, försörjningskedja och ekonomi.

Lösningen ger de 3 000 användarna en end-to-end-lösning för service och projektledning, allt från enkla arbetsorder till omfattande service- och underhållskontrakt.

GK:s fälttjänsttekniker kommer att vara utrustade med avancerade funktioner för hantering av uppgifter och arbetsorder via mobila enheter. IFS Applications kommer så småningom att ersätta de flesta av GKs befintliga system.

Läs också: Är nu certifierad partner för SAP-integrationer

- GK Gruppen AS har vuxit snabbt och kommit in på nya marknadssegment de senaste åren. Vi behövde en enda lösning som kunde hantera serviceorder och processer inom alla affärsområden. Vi tror att den nya lösningen kommer att ge en ännu starkare bas för att leverera markerade, orienterade produkter till våra kunder, säger Øyvind Monrad-Krohn, CIO hos GK Gruppen AS.

Han fortsätter:

Läs också: Forskar om självlagande maskiner

- IFS Applications erbjuder en helt integrerad lösning som gör det möjligt för GK att hantera storskaliga serviceavtal och små serviceorder för befintliga byggnader, såväl som komplexa installationsprojekt för nya byggnader, med effektiv samordning inom alla tekniska discipliner. Det resulterar i högre värde levererat till våra kunder. Den nya gemensamma lösningen kommer förbättra användningen av våra fälttjänstemän.

- Vi är mycket glada över att en ledande teknisk entreprenör som GK har valt IFS Applications. Det här är en milstolpe för IFS. Tekniken på byggmarknaden har utvecklats snabbt de senaste åren och GK är ledande inom detta område, Glenn Arnesen, VD för IFS i Skandinavien.Håll dig uppdaterad med Mentor Newsroom

Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Rätt använd – många möjligheter

Kranpunkten storsatsar – köper in 200 maskiner

Det är bråda tider för Kranpunkten. Efterfrågan på maskiner för vertikala transporter är stor och företaget investerar därför cirka 80 miljoner kronor för att stärka sin uthyrningsflotta med i runda tal 200 nya maskiner.

Oerlikon i finskt förvärv

Land Rover mobiltelefonidebuterar på MWC i april

Nu kastar sig även Land Rover in i mobiltelefonernas värld. Stor batterikapacitet och god funktionalitet även då händerna är våta eller försedda med handskar utlovas.

NCC på köprunda i Danmark

Förvärvet av Jakobsen & Blindkilde stärker NCC:s ställning på framför allt Jylland, men även i resten av Danmark.

Cirkeln sluts i Umeå

Den sista delen av Umeås ringled skulle börja byggas 2013. 2019 ska skopan äntligen kunna sättas i backen för Västra länken, det står klart sedan regeringen sagt sitt.

Nyhetsbrev

Nu tar tredje generationen Olsson vid

Plus

Billigare vätgas i sikte

Forskare vid KTH har hittat en metod som kan producera vätgas både billigt och storskaligt – Det ger nytt hopp för vätgasdrivna bussar, läs om hur det går till här!

ifoodbags grundare lämnar bolaget

Investerar i unik smältspinningsutrustning

Kaunis Iron gör klart för gruvstart

Genom att alla nödvändiga resurser nu samlats i ett bolag ska det vara möjligt att återstarta gruvverksamheten i Kaunisvaara i sommar.

Smurfit Kappa uppgraderar övervakningssystem

För att undvika stillestånd uppgraderar Pappersbruket Smurfit Kappa i Piteå till nästa generations övervakningssystem IMx-8 från SKF.

Underhåll stoppar kärleksyttringar

Det är många kärlekspar som har satt upp hänglås på en bro i Västerås för att manifestera evig kärlek. Nu är det slut med det. Broräcket ska bytas ut.

Låg stresstolerans kan leda till rökning

Framgång för Kollektivtrafik SYD

21 februari genomfördes branschmötet Kollektivtrafik SYD i Luftkastellet utanför Malmö - Runt 60 deltagare är på plats, läs mer här!

NCC-veteran blir Sveviachef

Svevia har fått en ny regionchef för division anläggning Syd-Väst – Sven-Åke Bengtsson

Spårvägsbygge mot Kista

Alliansen: Skärp kraven för återvinning

Debatt: Vi måste bli bättre på att ta tillvara och återvinna. För fortsatt ekonomisk tillväxt, minskad klimatpåverkan och skydd av naturens resurser behövs en cirkulär ekonomi där det som en gång bara var avfall blir till nya produkter. För att lyckas krävs tydliga och långsiktiga regler, och därför föreslår Alliansen att kraven skärps på flera områden.

Ledare: Regeringens planekonom

Miljöanpassad snöhantering

i sex säsonger har NCC:s egenutvecklade snöreningsanläggning Snowclean tagit hand om de snömassor som tas bort från Oslos gator och torg. Anläggningen omvandlar snön till vatten och filtrerar bort föroreningarna innan smältvattnet leds vidare till fjorden.

Ständig städning för Svevia

Sju nätter i veckan 36 veckor om året – Svevia har fullt upp med Stockholms tunnlar, små och stora anläggningar med en sak gemensamt – de är riktigt smutsiga.

Specialfordon spolar rent

En jättelik våtdammsugare och skräddarsydda teknikbilar med busshytt och robotarm är grunden när Svevia tvättar tunnlar i Stockholm.

Snabba och kalla duschar

Kallt vatten och lite rengöringsmedel är vapnet som står till buds när Stockholms smutsiga tunnlar rengörs. "Det går inte att använda varmvatten i tunnlarna".

Rena framtidsvisioner

Betong som bryter ned föroreningar och färg som andas? Utvecklingen går snabbt och nya metoder skulle kunna underlätta städningen och förbättra miljön i de stora tunnlarna.

Algextrakt kan bli läkemedel

Många döda i soptippsras

Vaktkameror hos SL

Slutreplik: Våga lyfta blicken från diskhon

FM-utbildning får fortsätta

Hoppfulla ministrar efter möte

Ängelholm städar skolor med robot

Miab/NCA blir Miab

Kriminalvården storrekryterar

Personalen utan bonus

Ny provningsmetod metod med radiologi

Licensaffärer lyfter Bactiguard

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.137