23948sdkhjf

En milstolpe för IFS

GK Gruppen har valt IFS Applications ™ för att förena viktiga affärsprocesser och påskynda tillväxten.

GK Gruppen AS är en av Skandinaviens ledande tekniska entreprenörer och servicepartners inom VVS, ventilation, kylning, byggautomatisering, elinstallationer och säkerhet.

GK och dess dotterbolag kommer att utnyttja en helt integrerad ERP-lösning för att stödja och optimera verksamhetskritiska affärsprocesser som service, projektledning, CRM, mobilitet, HR, BI, försörjningskedja och ekonomi.

Lösningen ger de 3 000 användarna en end-to-end-lösning för service och projektledning, allt från enkla arbetsorder till omfattande service- och underhållskontrakt.

GK:s fälttjänsttekniker kommer att vara utrustade med avancerade funktioner för hantering av uppgifter och arbetsorder via mobila enheter. IFS Applications kommer så småningom att ersätta de flesta av GKs befintliga system.

- GK Gruppen AS har vuxit snabbt och kommit in på nya marknadssegment de senaste åren. Vi behövde en enda lösning som kunde hantera serviceorder och processer inom alla affärsområden. Vi tror att den nya lösningen kommer att ge en ännu starkare bas för att leverera markerade, orienterade produkter till våra kunder, säger Øyvind Monrad-Krohn, CIO hos GK Gruppen AS.

Han fortsätter:

- IFS Applications erbjuder en helt integrerad lösning som gör det möjligt för GK att hantera storskaliga serviceavtal och små serviceorder för befintliga byggnader, såväl som komplexa installationsprojekt för nya byggnader, med effektiv samordning inom alla tekniska discipliner. Det resulterar i högre värde levererat till våra kunder. Den nya gemensamma lösningen kommer förbättra användningen av våra fälttjänstemän.

- Vi är mycket glada över att en ledande teknisk entreprenör som GK har valt IFS Applications. Det här är en milstolpe för IFS. Tekniken på byggmarknaden har utvecklats snabbt de senaste åren och GK är ledande inom detta område, Glenn Arnesen, VD för IFS i Skandinavien.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11