En milstolpe för IFS

| Av Christer Åkerlundh | UochD | Tipsa redaktionen

GK Gruppen har valt IFS Applications ™ för att förena viktiga affärsprocesser och påskynda tillväxten.

GK Gruppen AS är en av Skandinaviens ledande tekniska entreprenörer och servicepartners inom VVS, ventilation, kylning, byggautomatisering, elinstallationer och säkerhet.

Läs också: Är nu certifierad partner för SAP-integrationer

GK och dess dotterbolag kommer att utnyttja en helt integrerad ERP-lösning för att stödja och optimera verksamhetskritiska affärsprocesser som service, projektledning, CRM, mobilitet, HR, BI, försörjningskedja och ekonomi.

Lösningen ger de 3 000 användarna en end-to-end-lösning för service och projektledning, allt från enkla arbetsorder till omfattande service- och underhållskontrakt.

GK:s fälttjänsttekniker kommer att vara utrustade med avancerade funktioner för hantering av uppgifter och arbetsorder via mobila enheter. IFS Applications kommer så småningom att ersätta de flesta av GKs befintliga system.

- GK Gruppen AS har vuxit snabbt och kommit in på nya marknadssegment de senaste åren. Vi behövde en enda lösning som kunde hantera serviceorder och processer inom alla affärsområden. Vi tror att den nya lösningen kommer att ge en ännu starkare bas för att leverera markerade, orienterade produkter till våra kunder, säger Øyvind Monrad-Krohn, CIO hos GK Gruppen AS.

Läs också: Forskar om självlagande maskiner

Han fortsätter:

- IFS Applications erbjuder en helt integrerad lösning som gör det möjligt för GK att hantera storskaliga serviceavtal och små serviceorder för befintliga byggnader, såväl som komplexa installationsprojekt för nya byggnader, med effektiv samordning inom alla tekniska discipliner. Det resulterar i högre värde levererat till våra kunder. Den nya gemensamma lösningen kommer förbättra användningen av våra fälttjänstemän.

- Vi är mycket glada över att en ledande teknisk entreprenör som GK har valt IFS Applications. Det här är en milstolpe för IFS. Tekniken på byggmarknaden har utvecklats snabbt de senaste åren och GK är ledande inom detta område, Glenn Arnesen, VD för IFS i Skandinavien.Håll dig uppdaterad med Mentor Newsroom

Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Stärker kapaciteten och får in ny kunskap

-Vi har haft en väldigt god kundtillväxt de senaste åren ...

Bökigt för Bellmans vid Slussen

En långsmal remsa mellan storstadstrafiken och Saltsjön, mer plats finns det inte när Bellmans ska bygga vid Slussen. – När jag kom hit fick jag börja med att städa upp lite, annars gick det inte ens att vrida maskinen.

Återvunnen asfalt på dansk motorväg

Stora mängder återvunnen asfalt i ett av Danmarks största motorvägsprojekt.

Genombrott för Sulapac

Hemfrid tar till hammare och pensel

Nu ska Hemfrid även sätta upp hyllor, byta gardiner eller tapetsera om.

Japansk maskin i svensk tappning

Bomfjädring, flytläge och hjulstyrning direkt från fabrik. Söderberg & Haak har sett till att Komatsus nya 15-tonnare ska vara redo för kräsna svenska entreprenörer.

Nyhetsbrev

Flyttar produktionen från Norrköping till USA

Offentliga upphandlingar underblåser osund konkurrens

Fem av tio arbetsgivare i städbranschen anser att många i näringen tvingas tumma på arbetsmiljöreglerna för att vinna uppdrag.

Bussresenärer nöjdast

Bussresenärerna är nöjdare med sin resa än såväl tåg- som flygresenärerna - Det framgår av Svensk Kvalitetsindex som publicerades 21 maj.

Inga fler ormbon

På plats även i Danmark

Fortsatt kompakt satsning

Wiklund Trading visar bredden på Svenska Maskinmässan.

Gravida avråds från att använda HIV-läkemedel

Manitouverkstad i Rosersberg

Den nya anläggningen i Rosersberg gör det möjligt för Scantruck att utrusta maskinerna i Sverige, företaget anställer därför fler mekaniker och utlovar bättre service.

Forum för cirkulära materialflöden

Eldrivet krossverk med stor matare

Fredheim utlovar hög och pålitlig prestanda i en ny maskin. – Krossverket Keestrack B7e är alltigenom byggt för att kombinera hög produktion med låga kostnader för drift och underhåll.

Hållbar värme i Lund

Det står nu klart att Lunds kommun kommer att få uppvärmda torg och spårvagnshållplatser – Dessutom handlar det om återvunnen värme, läs om hur det går till här!

Batterianläggning i drift vid vindkraftspark

Vattenfalls batterianläggning vid en vindkraftspark i Wales lagrar nu förnybar vindkraft. Därmed bidrar batterianläggningen till stabiliteten i det brittiska elsystemet.

Ny vd möter branschen på Solvalla

City Gross inför papperslösa kvitton

Osynlig vätska ska stoppa tjuven

Inbrotten på byggarbetsplatser har ökat drastiskt de senaste åren. Skalskydd i olika former är ett sätt att skydda sig. DNA-märkning, som allt oftare används av maskinuthyrare, verkar inte bara avskräckande, utan ökar också möjligheten att stulet gods återgår till den rättmätige ägaren.

Rentalbransch i stadig utveckling

Det går bra för de svenska maskinuthyrarna – eller rentalföretagen som branschen själv föredrar att kalla sig. Branschansvariga Leena Haabma på Swedish Rental förutspår en spännande framtid med fortsatta lyft vad gäller bland annat hållbarhet, arbetsmiljö och utbildning.

Sök pengar för att byta jobb

Norsk-svensk maskinallians

Snabbare service och kortare leveranstider utlovas när Tokvam och Broddson ska stötta varandra på den svenska marknaden.

Ny ekonomichef till Inspira

Planerar ny organisation

Plus

Regeringen satsar

Plus

Praktik om avtalen

Plus

Om koncessioner

Plus

Mer av samma...

Plus

En dag i taget

Plus

Sömlös resa

Plus

Datateknik i trafik

Plus

Individuell trafik

Plus

Skyltad kamera bra

Plus

Säkerheten främst

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.158