En milstolpe för IFS

| Av Christer Åkerlundh | UochD | Tipsa redaktionen

GK Gruppen har valt IFS Applications ™ för att förena viktiga affärsprocesser och påskynda tillväxten.

GK Gruppen AS är en av Skandinaviens ledande tekniska entreprenörer och servicepartners inom VVS, ventilation, kylning, byggautomatisering, elinstallationer och säkerhet.

Läs också: Är nu certifierad partner för SAP-integrationer

GK och dess dotterbolag kommer att utnyttja en helt integrerad ERP-lösning för att stödja och optimera verksamhetskritiska affärsprocesser som service, projektledning, CRM, mobilitet, HR, BI, försörjningskedja och ekonomi.

Lösningen ger de 3 000 användarna en end-to-end-lösning för service och projektledning, allt från enkla arbetsorder till omfattande service- och underhållskontrakt.

GK:s fälttjänsttekniker kommer att vara utrustade med avancerade funktioner för hantering av uppgifter och arbetsorder via mobila enheter. IFS Applications kommer så småningom att ersätta de flesta av GKs befintliga system.

- GK Gruppen AS har vuxit snabbt och kommit in på nya marknadssegment de senaste åren. Vi behövde en enda lösning som kunde hantera serviceorder och processer inom alla affärsområden. Vi tror att den nya lösningen kommer att ge en ännu starkare bas för att leverera markerade, orienterade produkter till våra kunder, säger Øyvind Monrad-Krohn, CIO hos GK Gruppen AS.

Läs också: Forskar om självlagande maskiner

Han fortsätter:

- IFS Applications erbjuder en helt integrerad lösning som gör det möjligt för GK att hantera storskaliga serviceavtal och små serviceorder för befintliga byggnader, såväl som komplexa installationsprojekt för nya byggnader, med effektiv samordning inom alla tekniska discipliner. Det resulterar i högre värde levererat till våra kunder. Den nya gemensamma lösningen kommer förbättra användningen av våra fälttjänstemän.

- Vi är mycket glada över att en ledande teknisk entreprenör som GK har valt IFS Applications. Det här är en milstolpe för IFS. Tekniken på byggmarknaden har utvecklats snabbt de senaste åren och GK är ledande inom detta område, Glenn Arnesen, VD för IFS i Skandinavien.Håll dig uppdaterad med Nordiske Medier Newsroom

Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Lättare ladda elbilar i norr

700 laddplatser för elbilar ska etableras på lättillgängliga platser mellan Gävle och Luleå under de närmaste tre åren.

Nu kan du prata med MonICA

Maskinpyssel för stora och små

Årets julklapp för stora och små älskare av entreprenadmaskiner har just hittat ut till butikshyllorna.

Kortbedrägerier bromsar in i Sverige

Axfood om torkan: ”Vi kommer att få leva med effekterna länge”

Sommarens hetta och torka har tvingat många köttbönder till nödslakt. - Vi kommer att få leva med effekterna under en lång tid framöver, säger Claes Salomonsson, presschef hos Axfood.

Boom för alkoholfritt öl: Upp 56 procent

Nyhetsbrev

Nytt sätt att förbygga infektion?

Han blir chef för divisionen Board

Stort och smått för Liebherr

Liebherrs tornkranar och jättegrävare väckte uppmärksamhet i mässans största monter, de mindre maskinerna var dock lika viktiga. – Vi ser en tendens i hela Europa att man vill ha kompaktare maskiner.

Självkörande lastbil från Mercedes-Benz på ELMIA

Klart med Postnords nya ordförande

Lidl slutar sälja engångsartiklar av plast

Fiskeby Boards nye VD

Säkrare brobygge med prefab

Ökad säkerhet för brobyggarna och minskad risk för störningar i tågtrafiken utlovas när förtillverkade brobalkar används vid ett brobygge i Härnösand.

Hög lastvikt med täckt vagn

En nio meter lång sluten transportvagn ska förenkla logistiken lovar Ivarssons i Metsjö. "Med TP3 Box bygger vi en av de största täckta transportvagnarna som får ta en mycket hög lastvikt."

Ny tid för Makeni AB

Fick inte lön för sitt jobb – slog sönder villor med grävskopa

Vittnet: " Det såg ut som om det hade varit jordbävning eller som ett bombnedslag"

Stor återvinningsaffär i Indien

Säkra beteenden i byggsektorn minskar olyckor

Årets älvstädning drar igång

1

Kulturkalas med mindre sopor

Idag startar Kulturkalaset i Göteborg. Då invigs också Göteborgs Stads satsning på att avveckla engångsmaterial på evenemang.

De byter namn

Sparar stort efter byte av lagermodell

Genom att ersätta de befintliga lagren i ett transportsystem till så kallade MO-lager kunde ett brittiskt livsmedelsföretag spara 52 000 euro per år.

Städarna förvärvar Hemänglarna

Städarna Sverige AB har, tillsammans med Hemänglarnas vd Gunilla Eriksson, köpt samtliga aktier i Hemänglarna AB av Wingefors Humankapital AB.

USA-ambassad säljer toapapper

Brand vid Trioplast

Kraxande renhållningsarbetare…

Hon tar över på Astrazeneca

Ikaros börjar sälja städmateriel

Nu kan man panta påsar med mobilen

The Body Shop värvar vd från Adidas

Hit kommer Lidl härnäst

”Det blev alldeles kolsvart i luften”

Plus

Kristdemokraterna

Plus

Nya Moderaterna

Plus

Centerpartiet

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.128