23948sdkhjf

Securitas i avtal med Hertz

Securitas får i uppdrag att leverera säkerhetstjänster till biluthyrningsföretaget Hertz med 220 kontor i Sverige. Hertz Sverige har […]

Securitas får i uppdrag att leverera säkerhetstjänster till biluthyrningsföretaget Hertz med 220 kontor i Sverige.Hertz Sverige har tecknat ett ramavtal med Securitas Sverige avseende bland annat säkerhetstekniska anläggningar, personella bevakningstjänster, utryckningstjänster och larmcentralens tjänster.


I avtalet ingår bland annat särskilt framtagna larmpaket där Securitas ansvarar för hela kedjan från installation till larmmottagning, årlig förebyggande underhållsservice av tekniken och åtgärd vid utlöst larm.


– Vi är väldigt nöjda med det här avtalet. För oss är det viktigt med en nordisk leverantör och att vi har skräddarsydda lösningar för våra självservicekiosker. Det får vi genom samarbetet med Securitas, säger Jesper Näsström , affärsutvecklingschef på Hertz.


– Vi är mycket tacksamma för det förtroende Hertz ger oss genom detta avtal. Vi har i samråd med Hertz arbetat fram speciellt anpassade säkerhetstekniska lösningar som är direkt anpassade för deras faktiska behov i så kallade nyckelfärdiga lösningar. Detta i kombination med anpassade personella insatser kommer ge Hertz en mycket bra säkerhetslösning, sägerJohan Flacking , Key Account Manager på Securitas Sverige.