23948sdkhjf

HÜLLERT MASKIN

Trippeljubileum för Hüllert

Det finns gott om skäl för Hüllert Maskin att fra i år. Företaget startades för 75 år sedan, för 40 år sedan såldes den första teleskoplastaren och för 25 år sedan blev man svensk generalagent för italienska Merlo.

Merlo banar vinterväg i Umeå

Den senaste vintersäsongen svarade Grus Schakt Umeå för snöröjningen av Umeås gång- och cykelvägar. Valet av sopsaltning med hjälp av en teleskoplastare gav mersmak.

Merlo i hetluften

För den entreprenadmaskin som jobbar vid en värmekälla som genererar bortåt 700 grader ställs krav utöver de vanliga. Nöten knäcktes dock av Hüllert Maskin som i princip bytte ut allt utom stommen på den Merlo teleskoplastare som nu jobbar på Vargön Alloys smältverk i Trollhättan.

Vd-skifte i Hüllert Maskin

Efter 46 år i företaget lämnar nu Nils-Gunnar Burge rollen som vd i familjeföretaget Hüllert Maskin. Efterträdaren Andreas Tagesson anställdes redan för tre år sedan som operativ chef och har sedan dess haft gott om tid att växa in i sin nya roll.

Hüllert Maskin satsar i Karlstad

Maskiner för materialhantering och teleskoptruckar står i fokus när Hüllert öppnar nytt säljkontor i Värmland.

Merlo utvecklar med svensk hjälp

När Hüllert Maskin visar Merlos nya teleskoplastare i Roto-serien på höstens svenska mässor är det en rejält vässad maskingeneration där erfarenheter från Sverige vägt tungt, inte minst vad gäller hyttkomfort och hydraulik.

Teleskoplastare för lantbruket

Den ska lyfta som en hjullastare och vara flexibel som en traktor – Hüllert lovar mycket när det gäller nya teleskoplastaren Multifarmer.

Sänd till en kollega

0.031