23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Presta Professional Car Detailing & Paint Refinishing

Tillbaka till företagsprofilen.

Familjen ägs och drivs sedan 1953, Presta Products och dess moderbolag bygger på en rik tradition för engagemang för kundvård. Genom åren har vi byggt upp en definition av framgång som inkluderar en stark, engagerad personalgrupp, innovativ produktutveckling, kvalitetsprocesser och kundnöjdhet. 

Presta-serien av produkter har formulerats specifikt för att ge exceptionella resultat på alla målade ytor. Oavsett om din färg är klarlackad eller enda steg, vare sig nya eller gamla, Presta-produkter hjälper dig att skapa en bländande, spegelliknande finish. Dessutom är Presta det perfekta valet för gelcoats, mögelreparering, kompositer, plexiglas och glasfiber.

Vårt unika system med färgkodade kemikalier och dynor är lätt att förstå och hjälper till att säkerställa en optimal finish uppnås med varje produkt. Alla våra föreningar är vattenbaserade, VOC-kompatibla och lätta att rengöra. De innehåller inga vaxer, silikoner eller fyllmedel. Med funktioner som dessa är det lätt att se varför Presta är "Finaste av efterbehandlingsprodukter".

Fakta om Brilliantcare Sverige AB

Adress
Brilliantcare Sverige AB
Lehultsvägen 21
282 67 Vittsjö

Region
Sverige
Skåne län
Hässleholms kommun

Telefon: +46 0709671409

VAT nummer: SE5566321450

Kontaktpersoner

Christian Telander
Telefon: +46 709671409

Sänd till en kollega

0.047