23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Troldtekt®

Tillbaka till företagsprofilen.

Troldtekt akustikplattor är träbetongplattor bestående av de naturliga produkterna trä och cement. Kombinationen av trä och cement ger en platta med unika ljudabsorberande egenskaper och förmåga att säkerställa god akustik som del av arkitekturen. Materialet har en naturlig hållfasthet, klarar fuktiga miljöer och ger samtidigt ett effektivt brandskydd. Troldtekt är en naturprodukt som ger dokumenterad hållbarhet genom produktens hela livscykel.

Troldtekt-plattan finns i många varianter avseende ytstruktur, kantdesign, upphängning, färg, storlek och tjocklek, och kan därmed kombineras till unika lösningar, där du även kan bygga in eller dölja ett antal funktioner i taket, exempelvis högtalare. Specialdesignad inbyggd belysning, dekoralternativ och en rad tillbehör kan väljas till.

Produktgenerator
Med

Troldtekts produktgenerator

får du snabb och enkel överblick över alla tillgängliga artiklar och varianter i sortimentet.

Du börjar med att ange om du är privatperson eller företagsanvändare, och sedan preciserar du enkelt dina önskemål med några klick.

Har du angett att du är företagsanvändare kan du välja att hämta en automatiskt genererad byggbeskrivning i bips-format och en autocad-ritning för den valda produkten. Du kan även ladda ner en zip-fil med Troldtekt-texturer och alfakartor, och hämta BIM-objekt i Revit-format.

Fakta om Troldtekt AB

Adress
Troldtekt AB
Höjdrodergatan 23
212 39 Malmö

Region
Sverige
Skåne län
Malmö stad

Telefon: +46 40 60 60 601

VAT nummer: SE5590716543

Anställda: 100-120

Certifikat: Cradle to Cradle®, FSC, PEFC, Svanen

Kontaktpersoner

Carina Graae Rasmussen
Jette Lücke Olsen
Tina Kristensen

Sänd till en kollega

0.064