23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Tjänster inom Robotics & Automation

Tillbaka till företagsprofilen.

Våra kunder satsar på automatisering för att öka konkurrenskraften inom kostnad, kvalitet och flexibilitet. Eftersom investeringarna går upp ökar risken. Noggrann planering, definition och verifiering av din automatiserade produktionsutrustning är viktiga aktiviteter för att undvika överraskningar och dra mesta nytta av din investering. Inom Robotics & Automation har vi samlat ett team för att hantera och stödja alla former av automationsprocesser. Från enstaka robotceller till kompletta robotliner. Vi har en gedigen erfarenhet inom tillverkningsprocesser som svetsning, lackering, hantering, vattenskärning, tätning, punktsvetsning, mm.

Verktygskonstruktion
Fixturer, gripdon och andra verktyg är skräddarsydda för varje station för att framgångsrikt utföra de åtgärder som krävs för att slutföra de processer som tilldelats den stationen. Process, produkt-och resursdefinitioner är alla förutsättningar för verktygskonstruktion.
Virtual Manufacturings konsulter har en lång historia inom verktygskonstruktion för både manuell och automatiserad miljö med samlade krav från processer, produkter och resurser.

Robotsimulering
Dimensionering av robotar och deras omgivning kan göras mycket noggrant med hjälp av simulering. Genomföra tester, kollisionsdetektering och cykeltidsutvärdering bidrar till att säkerställa en perfekt layout och dimensionering av utrustningen. Off-line programmering baserad på simuleringsarbetet bidrar till att driftsätta utrustningen felfritt inom en mycket kort tidsram.
Virtual Manufacturing har över 15 års erfarenhet av robotsimulering och off-line programmering mot robotfabrikat som bl.a. ABB, MOTOMAN, IGM och KUKA.

3D Layout
När ny utrustning installeras är det alltid viktigt att visualisera målet för teamet och utesluta alla eventuella missförstånd. En detaljerad 3D-layout möjliggör även mer komplexa robotsimuleringar för att optimera sekvenser och styrlogiken med avseende på produktflöde och zonfördelning.
Virtual Manufacturing har en inom Robotics & Automation en väl definierad metod för att nå optimala greenfield 3D-layouter. Där befintliga anläggningar måste tas hänsyn till stöds dessa metoder med skanning och andra layoutmetoder.

Virtual commissioning
Baserat på den komplett virtuell modell av din produktionslinje, kan du felsöka och finjustera din fysiska PLC och dess styrlogik. Medan du gör det, kan du upptäcka och förbereda rutiner för många undantagsscenarier såsom nödstopp och andra händelser som inte finns i de primära sekvenserna. Allt detta bidrar till att komprimera inkörningsperioden.
Virtual Manufacturing kan stödja dina kontrolltekniker genom att skapa den virtuella miljö som behövs för att säkerställa och optimera PLC program. Vi förbereder även virtuella miljöer för off-line utbildning av operatörer och servicepersonal.

Physical commissioning
Den fysiska miljön är den bästa platsen för produktionstekniker och Robot OLP programmerare att utbyta kunskaper och höja yrkesskicklighet i den slutliga produktionens setup. Speciellt vid införandet av nya processer, kan rendezvous uppkomma som en sekvens av det gate relaterade processtest.
Baserat på ditt arbete i den virtuella miljön, kommer en fysisk installation visas. Avvikelser mellan virtuella och fysiska miljöer hanteras genom samspel och förbättringar i OLP.
Virtual Manufacturing kan hjälpa dig vid installation av utrustning, under fabrikens upp-rampning och med ständiga förbättringar utifrån vår praktiska erfarenhet och breda kunskap.Fakta om Virtual Manufacturing Sweden AB

Adress
Virtual Manufacturing Sweden AB
Fabriksgatan 21
412 50 Göteborg

Region
Sverige
Västra Götalands län
Göteborgs stad

Telefon: +46 0734166000

VAT nummer: SE5567172084

Anställda: 70-80

Kontaktpersoner

Daniel Wigren
Kajsa Danielsson
Torbjörn Danielsson

Sänd till en kollega

0.062