23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Lovande framtid för den digitala begravningsbyrån

Sen coronaviruset slog till och intog världen med storm har hela samhällen och invånargrupper tvingats göra enorma förändringar både privat och i arbetet.

På grund av att man i de flesta länder haft strikta begränsningar när det kommer till rörelse och umgänge är det många som fått tänka om i väldigt mycket, inte minst i vardagen. Något som man exempelvis inte har haft möjligheten att göra under de senaste åren är att anordna events, sammankomster och ceremonier som vanligt, som exempelvis begravningar.

Som följd av detta har fler och fler valt att vända sig till de alternativ som finns att tillgå online, det alltså även när det kommer till begravningar. Där finns det bland annat ett växande intresse för digitala begravningsbyråer, samt för digitala begravningar. Som det ser ut nu finns det mycket som talar för att dessa är trender som kommer hålla i sig även framöver.

Digitala begravningar här för att stanna
Intresset för att hålla digitala begravningar uppdagades som sagt som en följd av de begränsningar, restriktioner och riktlinjer som vi har behövt förhålla oss till och anpassa oss efter. När livet nu så smått börjar ”återgå till det vanliga” i en del länder verkar det som att många fortfarande väljer de alternativ som finns att tillgå digitalt på nätet.

Man har helt enkelt insett vilka fördelar det finns att ta del av om man använder sig av tjänster online. Till skillnad från att behöva planera för och anordna en begravning där man måste bjuda in gästerna till en viss plats, anpassa sig, styra upp sammankomsten och fixa med lokal och allt vad det innebär kan man bjuda in de man vill ska delta via en länk.

Underlättar väldigt
På så sätt slipper man som ansvarig allt detta extra arbete som ändå krävs för att begravningsceremonin ska bli som man tänkt. Genom att man kan delta och se begravningen som sänds live via datorn eller mobilen är sannolikheten också större att alla de som man vill ska delta under ceremonin faktiskt kan göra det.

Digitala begravningsbyrån satsar stort
Utöver ett växande intresse för livesända, digitala begravningar finns det även mycket som talar för att intresset för digitala begravningsbyråer växer. För de begravningsbyråer som valt att rikta sig till denna digitala marknad finns det alltså goda chanser att lyckas.

Ett växande exempel inom denna kategori är Fenix Begravningsbyrå, ett företag som vill ta det här med digitala begravningsbyråer och digital sammankomst till nästa nivå. På detta satsar de stort!

Expansionen blomstrar
I dagsläget hittar du Fenix begravningsbyrå i Uppsala, Stockholm, Malmö, Göteborg, Örebro och ett flertal andra städer runt om i Sverige. För begravningsbyrån har tillväxten dock gått väldigt snabbt och företaget har både utvecklats och expanderats rejält på rätt kort tid.

Nu när de redan etablerats i de flesta stora, och även en del mindre, städer i Sverige har de valt att satsa expansionen utomlands. Fenix begravningsbyrå vill helt enkelt göra en internationell expansion, något som med dagens intresse för digitala begravningar endast verkar ha goda chanser att lyckas.

Vanligare med livesända begravningar
Värt att nämna är att Fenix begravningsbyrå är en digital begravningsbyrå med ambitionen att göra planering såväl som arrangering av begravningar enklare, smidigare och mer bekväma. Det då genom att man som kund ska kunna sköta all planering digitalt, utan krav på fysiska möten och hållfasta tidpunkter.

Intresset för denna typ av begravningsplanering verkar vara väldigt stort då företaget idag har fler kunder än någonsin. Samtidigt ser man på andra håll ett växande intresse för att även hålla själva begravningsceremonin online.

Trots att detta ännu inte ingår i tjänsteutbudet hos Fenix begravning innebär det blomstrande engagemanget för och den ökade aktiviteten online att allt som finns att vända sig till på nätet har en god chans att fortsätta växa. Huruvida denna internationella expansion kommer se och vad framtiden erbjuder för företaget återstår att se!

Sänd till en kollega

0.031