23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Hur man väljer whiteboardtavla

För många så tänker man ofta att det kan väl inte vara så svårt att köpa en whiteboardtavla? Visst är det inte världens svåraste grej men det finns ändå några bra saker att tänka på innan man köper en.

Fortsätt läsa nedan och få reda på vad du bör tänka på vid köp. 

Whiteboardtavla 
När man handlar en whiteboardtavla så är det viktigt att klura ut vad precis det är som du ska använda den till för det finns nämligen flera olika varianter och vi har tagit fram vilka som passar bäst för vad.

Keramisk emaljering
En whiteboard som har keramisk emaljering är den tavla med hård skrivyta. Detta passar bra för de personer som tänker använda tavlan flera gånger gånger om dagen och flera gånger i veckan. Passar perfekt t ex för lärosalar eller liknande. Denna typen av whiteboard är lätt att ta hand om och perfekt för att skriva på. 

Glasemaljering
Denna variaten skiljer sig från den tidigare vi talade om. Denna varianten har inte en lika hård yta som keramisk har. Det betyder inte att den mycket sämre eller inte hållbar skillnaden är att den passar mycket bättre för personer som inte planerar att använda den lika mycket som t ex en lärare gör varje dag. 

Lackerad yta
Denna varianten har en lägre hårdhet än dom två andra som vi har nämnt och den är skulle vi säga mer porös. Det innebär att skulle du använda tavlan väldigt mycket som en lärare gör innebär det att risken är stor att färgen kommer efterhand att fastna. Därför är detta ett perfekt val för den personen som använder whiteboardtavlan väldigt sällan.

Rengöring
Rengöringen av en whiteboardtavla är ganska enkel och det krävs inte mycket. Tavelsudd är nyckeln till en ren tavla men det viktiga är att man byter ut den med jämna mellanrum. Man märker det ofta när tuschen börjar smetas ut och inte hamnar i suddet. Och många har vi säkert råkat skriva med fel tuschpenna, det är vanligare än man tror. Men det är oftast vldigt enkelt att få bort genom att måla över med tuschpennan som är speciellt anpassad för whiteboard och sedan kan man börja sudda ut det med suddet. 

Summering 
Whiteboardtavlor är en väl använd produkt och det är helt klart värt att ha koll på vad man ska tänka på vid köp av en whiteboardtavla. Många gånger så tänker man att det är väl bara att köpa men nu vet vi att det är inte riktigt så.

Sänd till en kollega

0.015