23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Trygga familjens säkerhet på resan

Äntligen så är våren här i fullaste blom och med detta så väntar också snart sommaren runt hörnet.

Sommarens absoluta höjdpunkt för många är såklart ledigheten och den kommande semestern tillsammans med nära och kära.

Något som har ökat stort i intresse hos oss svenskar är valet att semestra på hemmaplan. Intresset för att köpa- eller hyra stugor på landet, att åka på bilsemester till att sticka iväg på kortare- som längre husvagnssemestrar har aldrig varit så stort som just nu.

När det väl börjar att bli dags att stuva in både packning och familjen i bilen för att äntligen åka iväg på semester så är det också viktigt att först ha sett till att planera för denna på bästa vis. Under en längre resa så vill man gärna se till att barnen har det bekvämt och skönt i baksätet med allt från att man har flera saker att sysselsätta sig med och mellanmål att äta och dricka.

Att inte planera för resan med allt från att barnen kan kolla på film, rita, spela spel till att ha gott om förtäring är annars något som kan göra resan olidlig för alla parter. Utöver detta så är det självklart också viktigt att se till att hela familjen åker tryggt och säkert i bilen.

Att ha gjort en noga genomgång- och service av bilen innan avfärd är alltid rekommenderat. Bland de absolut bästa investeringar som man kan göra för att trygga familjens säkerhet för alla bilresor är att se till att man har ett par riktigt bra däck av hög kvalité, detta gäller såklart oavsett om det är sommardäcken eller vinterdäcken som ska vara på för säsongen.

Köp däck online och spara pengar
För den kommande sommarsemestern så är det självklart sommardäcken som ska vara på och i riktigt gott skick. Här kan det vara bra att vara medveten om att det lägsta tillåtna mönsterdjupet på ett par sommardäck är 1,6mm men där rekommenderat mönsterdjup är 3 mm från Transportstyrelsen och för att få bästa möjliga väggrepp på både torrt- som vått vägunderlag.

För många svenskar så har det blivit populärt att köpa däck hos Däckskiftarna på nätet. Det finns en rad anledningar till att allt fler väljer att köpa sina sommar- och vinterdäck hos Däckskiftarna och där huvudfördelarna ligger i att man kan välja från ett enormt stort utbud av däck till en riktigt bra kostnad.

Att få sina däck skickade direkt hem till sig eller till närmaste servicestation för hjälp med montering är också ett otroligt bekvämt sätt som även gör att man kan spara gott om tid. När de nya sommardäcken är på, packningen- och familjen väl har blivit instuvade i bilen så är det sedan också äntligen dags att åka iväg på den så efterlängtade sommarsemestern.

 

Sänd till en kollega

0.031