23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Exellent Syd AB

TUNGA TJÄNSTER MED HÖGSTA MILJÖKLASS
Vi hyr ut marknadens modernaste renhållningsbilar av högsta miljöklass från NTM, Skandinaviens största leverantör av påbyggnader för lastbilar med specialutrustning. Spolbilar med samma höga miljöklassning kommer från Europas ledande leverantör, Cappellotto. Vi är baserade i Helsingborg och Staffanstorp med huvudkontoret i Landskrona.

Vår verksamhet
Kärnverksamheten består av tre segment, verkstad, uthyrning och tvätt av tunga fordon. Våra moderna verkstäder erbjuder verkstadstjänster för tunga fordon från marknadens ledande leverantörer som Scania, Volvo och Mercedes. Uthyrningen av entreprenadmaskiner, renhållnings- och spolbilar vänder sig till kommuner och företag i hela Skandinavien. Ingen ort är för avlägsen då Exellent har resurser och rätt samarbetspartners i hela regionen. Utöver verkstadstjänster och uthyrning erbjuder Exellent även tvättjänster för tunga fordon.

Miljöarbetet genomsyrar hela verksamheten
Våren 2017 öppnade vi en av Sveriges modernaste miljöanpassade serviceverkstäder strax utanför Helsingborg, intill E6/E4, mellan trafikplatserna Vasatorp och Kropp. Den nya anläggningen omfattar 5.000 kvm och i anslutning till verkstaden finns även en miljöklassad tvättstation som är öppen för alla typer av tunga fordon som lastbilar och bussar.

Fakta om Exellent Syd AB

Adress
Exellent Syd AB
Varvsvägen 91
261 35 Landskrona

Region
Sverige
Skåne län
Landskrona kommun

VAT nummer: SE5569403388

Kontaktpersoner

Märta Bulow
Sara Vonplaten

Sänd till en kollega

0.095