23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

NC Nielsen AB

Ta hjälp av N.C. Nielsen när du ska lösa dina interna transportutmaningar. Vi är Skandinaviens största leverantör av gaffeltruckar, terminaltraktorer och specialmaskiner. Det har vi blivit tack vare många års målinriktat arbete, hög produktkvalitet och bra service.

N.C. Nielsen erbjuder både kompletta lösningar för alla logistikuppgifter och utvecklar individuellt anpassade kundlösningar. Oavsett om ni behöver containertruckar, reachstackers, terminaltraktorer till hamnar eller riktigt stora heavy handling-maskiner är vi redo att hjälpa er lösa era logistikutmaningar.

N.C. Nielsens huvudkontor ligger i Balling i Danmark och vi har dotterbolag både i Norge och Sverige. Här importerar och säljer vi maskiner från välkända leverantörer som Terberg, Konecranes, Seacom m.fl. Dessutom samarbetar vi med TII-Group rörande Scheuerle och Nicolas om SPMT-trailers.

Varje dag kör fler än 105 av våra servicemontörer till våra kunder runt om i Skandinavien. De backas upp av en landstäckande serviceorganisation – och branschens största reservdelslager. Dessutom erbjuder N.C. Nielsen Skandinaviens största sortiment av utrustning och begagnade maskiner – på nätet eller i vårt moderna showroom i Balling.

Se allaNyheter

Fakta om NC Nielsen AB

Adress
NC Nielsen AB
Metallvägen 61
195 72 Rosersberg

Region
Sverige
Stockholms län
Sigtuna kommun

Telefon: +46 031-536430

VAT nummer: SE5592632292

Anställda: 280

Kontaktpersoner

Angelica Sievers Angelica Sievers
Avdelning: Heavy handling, Terberg och Konecranes
Yrke: Säljkoordinator
Telefon: +46 761045145
Marie Lybye Poulsen
Yrke: HR Chef
Telefon: +45 30 61 90 59

Sänd till en kollega

0.203