23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Saferoad Sverige AB

Saferoad strävar efter att göra livet på vägen säkrare
Saferoad Sverige är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter och trafiksäkerhetslösningar i Sverige. Vi har en stark regional närvaro i hela Sverige och jobbar med allt från produktförsäljning och lokalt utförda tjänster till stora integrerade projekt. Vi tillhandahåller innovativa och kostnadseffektiva lösningar inom utveckling, tillverkning, försäljning, uthyrning, utbildning och andra tjänster inom väginfrastruktur.

I vårt moderna samhälle är människor alltid på väg. När vi kör bil på väg till jobbet, hem eller någon annanstans, så kör vi ibland på vägar och motorvägar i hög hastighet. Vi lever i en dynamisk värld där vi förlitar oss på att vi själva och våra medmänniskor ska vara säkerhetsmedvetna och att vår omvärld ska vara säker. Livet på vägen är en stor del av våra liv och utan att veta om det är vi omgivna av trafiksäkerhetslösningar och där ligger Saferoad i framkant. Nästa gång du sätter dig i bilen och kör ut i trafiken. Ta en titt runtomkring. Saferoads produkter och trafiklösningar finns överallt och bidrar till ett säkrare liv på vägen. Vårt mål är att du ska komma fram säkert, oavsett om du kör bil, cyklar eller går.

Saferoad Sverige AB är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter och trafiksäkerhetslösningar i Sverige. Verksamheten omfattar; utveckling, tillverkning, försäljning, uthyrning, utbildning och andra tjänster inom väginfrastruktur. 

SAFEROAD GROUP
Saferoad erbjuder högkvalitativa lösningar för myndigheter och företag som jobbar med infrastruktur. Gruppens mission är att utveckla säkra, innovativa och hållbara lösningar som ska skydda och stödja människor som är på väg, vare sig de går, cyklar eller kör bil.

Saferoads produkter och lösningar ska medverka till att reducera antalet döda och allvarligt skadade i trafiken och vi ska skapa säkra, innovativa och bekväma offentliga platser. Saferoadbolagen erbjuder ett utmärkt sortiment med stor räckvidd av produkter –vara och tjänst – i kombination med omfattande kunskap och expertis. Bolagen finns i 13 länder och har totalt 2100 anställda. Läs mer om Saferoad Group här.

Se allaNyheter

Fakta om Saferoad Sverige AB

Adress
Saferoad Sverige AB
Volvogatan 2
731 36 Köping

Region
Sverige
Västmanlands län
Köpings kommun

Telefon: +46 (0)221-297 00

VAT nummer: SE5560308073

Anställda: 307

Kontaktpersoner

Åsa Moreus Åsa Moreus
Yrke: Kommunikatör
Telefon: +46 701513211

Sänd till en kollega

0.187