23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Sorma Sverige AB

Marknadsledande städmaskiner från Tennant – JUMA – Green Machine – IPC 

  • Vi erbjuder marknadens bredaste sortiment av städmaskiner med komplett eftermarknad – installation, utbildning, service och reservdelar
  • Vi erbjuder finansiering med hyra, leasing eller funktionshyra där du som kund har full garanti under hela hyrestiden ink service.

Köper du en städmaskin av Sorma får du en fantastisk samarbetspartner och kan känna dig trygg med ditt maskinval. Vi är medlemmar i branschorganisationen IIH som ställer höga krav på kvalite, miljö, service och reservdelar. 

  • Sorma Sverige startade runt 2000 och har utvecklats till en ledande leverantör av städmaskiner med starka varumärken. Huvudkontoret finns i Solna och sedan några år tillbaka har vi lokalkontor i Norrköping och Örebro.
  • Vi sitter i samma lokaler som vår serviceorganisation Triomec vilket är en trygghet för dig som kund.
  • Vi erbjuder alltid kostnadsfria besök och test av maskiner där du som kund får utvärdera maskinerna på plats i era lokaler.
  • Installation, utbildning och uppföljning ingår i köpet av maskin.

Miljö och Hållbarhet är en viktig del i vår värld. Vi kan erbjuda ER marknadsledande miljötekniker som även ökar era marginaler och image. Vi har bra kalkylprogram där vi kan visa ER hur mycket ni kan spara i arbetstid, vatten, kemikalier och förpackningsavfall.

Tveka inte att höra av er till oss så berättar vi gärna hur ni kan städa mer Ekonomiskt, få bättre Kvalite, bättre Resultat och dessutom Miljövänligt!

Fakta om Sorma Sverige AB

Adress
Sorma Sverige AB
Storgatan 45
171 52 Solna

Region
Sverige
Stockholms län
Solna stad

Telefon: +46 08 – 447 42 42

VAT nummer: SE5567162812

Kontaktpersoner

Elvie Jäverstål
Telefon: +46 4474247

Sänd till en kollega

0.203