23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Scanlux Packaging A/S

VI VILL GÖRA SKILLNAD

Hos Scanlux Packaging tar vi inte genvägar. Vi har som ambition att leverera branschens bästa service. Oavsett om det handlar om rådgivning, design, logistik eller online beställning. Och det lyckas vi i all blygsamhet, mycket bra med.

Sedan vi år 1988 blev totalleverantör av emballage till detaljhandel, har vi idag vuxit till en av Skandinaviens största leverantör av bärkassar. Med över 100 miljoner sålda bärkassar om året har vi en stabil expertis inom både plast – och papperspåsar. Utöver det lagrar vi ett omfattande sortiment av presentpapper, askar, band och annat tillbehör till en komplett och sammanhängande emballagelösning. 

Tillsammans skapar vi innovativa lösningar

Vi menar att emballaget ska vara en naturlig del av verksamheters sälj – och marknadsföring. Därför har vi en egen design – och innovationsavdelning. I samarbete med ledande märken, skapa vi unika designlösningar, som både är funktionella samtidigt som de utstrålar verksamhetens märke.

Vi fungerar som outsorcing-partner för större butikskedjor, som använder våra faciliteter och expertis inom lager och distribution. Genom att överlåta ansvaret av logistik till oss, kan de spara på lager, distribution och administration. Samtidigt får de en flexibel och behovsstyrd leverans och det är något som märks både på bottennivån och lokalt i butikerna.

Våra konsulenter är redo att hjälpa dig.

 

Se allaNyheter

Fakta om Scanlux Packaging A/S

Adress
Scanlux Packaging A/S
Kungstorget 8, 252 78 Helsingborg
252 78 Helsingborg

Region
Sverige
Skåne län
Helsingborgs stad

Telefon: +46 042-15 5880

VAT nummer: SE5164079104

Anställda: 35

Certifikat: FSC, ISO 14001

Kontaktpersoner

Anna Pramborn
Avdelning: Scanlux Packaging Sverige

Sänd till en kollega

0.156