23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Procudan A/S

Procudan är experter på ingredienser och förpackningar, och vi tror på att värde utvecklas gemensamt.

 Hoss Procudan har vi en unik förmåga och vilja att sätta oss in i våra kunders och våra partners verksamhet. Från jord till bord – från råvara till färdig produkt. Det kallas supply chain management, men våra kunders och våra partners värld är inte enkel och linjär. Den är ofta komplicerad och flerdimensionell, och det kräver ett nära och öppet samarbete för att hitta rätt lösningar.

 

Vår tillgång tillför och frigör resurser

Vår tillgång tillför och frigör resurser i våra kunders vardag. Det kan till exempel vara ytterligare inköpskompetens, mindre administration av leverantörer, flexibel lager- och produktionskapacitet, skräddarsydd logistik och riskhantering av kritiska råvaror med fokus på att säkra försörjningen. Alla leveranser omfattas av högkvalitativa standarder och dokumentation är och enkelt beskrivna på vår kundportal Mitt Procudan. Vår unika helhetslösning kallar vi "Single Point Sourcing". Kunskapsdelning och nya trendprognoser är också en del av vår affärsgrund. Vi tar med oss kreativa och kompetenta FoU-förmågor från vårt internationella partnernätverk och projektresurser för drift och implementering. På så sätt samarbetar vi med våra kunder för att både optimera befintliga livsmedelsprodukter och utveckla nya.

 Vi drivs av våra värderingar, är proaktiva och ger därmed våra kunder en upplevelse som är större än förväntningarna. Utifrån en trivselkultur visar vi respekt och är effektiva i varje samarbete.

 

Vi brinner för att göra det där lilla extra 

Vi brinner för att göra det där lilla extra som gör skillnaden mellan bra och bäst, och vi vill vara våra kunders och producenters strategiska utvecklingspartner. Det gör vi bäst genom att vara noga med att tänka lösningar hellre än produkter och värde hellre än pris. På det sättet utvecklar vi de bästa och mest värdefulla lösningarna tillsammans.

 

Läs mer på procudan.se/om-oss

 

➡️ Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här  ⬅️

Se allaNyheter

Fakta om Procudan A/S

Adress
Procudan A/S
Bronzevej 1
6000 Kolding

Region
Danmark
Syddanmark
Kolding Kommune

Telefon: +45 75508000

VAT nummer: DK28293860

P nummer: 1010989430

Certifikat: AAA, FDA-godkänd, FSSC 22000, Godkänts av Food & Drug Administration, ISO 22000, KRAV

Kontaktpersoner

Martin Jakobsen Martin Jakobsen
Yrke: Salg- og Marketingdirektør
Telefon: +45 31641273
Tommy Pedersen Tommy Pedersen
Yrke: Ejer og Adm. direktør
Trine Holm Trine Holm
Telefon: +45 31641269

Sänd till en kollega

0.204