23948sdkhjf

Inget Agritechnica 2022

Pandemin ser ut att hämta ny kraft, restriktioner har återinförts och livet för gemene man blir krångligare igen. Även mässarrangörer börjar dra öronen åt sig, Bland annat meddelas nu att Hannovers stora lantbruksmässa Agritechnica inte kommer att arrangeras nästa år.

Det fanns förhoppningar om bortåt 3 000 utställare och närmare en halv miljon besökare, men med hänvisning till hälsa och säkerhet för utställare, besökare och andra berörda har nu de arrangerande parterna bakom Agritechnica bedömt det ogörligt att genomföra även nästa års evenemang som skulle ha hållits 27 februari – 5 mars 2022. Redan det var en senareläggning av det arrangemang som egentligen skulle ha genomförts i år.

Vi har tyvärr noterat att pandemin skjutit fart igen de senaste veckorna och att det följts av officiella restriktioner som inte gör det möjligt att genomföra Agritechnica utan problem. Efter många diskussioner med utställare och besökare har vi beslutat att ställa in nästa års Agritechnica, säger Reinhard Grandke, vd för arrangerande DLG, Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft.

Det digitala komplement som lanserades i november i år kommer dock att hållas levande till och med mars 2022. Där kan besökaren hitta bland annat information från tillverkarna, digitala event och olika nätverk.

Nästa Agritechnica kommer, enligt nuvarande planer, att arangeras 12-18 november 2023.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062