23948sdkhjf

Fullbokat på maskinmässa

Det blir massor att prova på, massor att titta på liksom massor att provköra och klämma på. Löftet kommer från arrangörerna av Entreprenad Live i Göteborg som också betonar att arrangemanget aldrig tidigare haft så många förhandsbokade besökare.

Det är roligt att det äntligen blir en entreprenadmässa i Sverige. Såväl vi som utställarna och besökarna har längtat efter det här ögonblicket och alla är taggade för att göra dagarna på Säve till en riktigt entreprenadfest, säger Hans-Erik Kristensson som tillsammans med Peter Eriksson arrangerar Entreprenad Live 14-16 oktober.

Efter mer än ett och ett halvt års pandemi är trycket på en mässa för entreprenadmaskiner stort – till och med rekordstort, enligt arrangörerna.

Det är fullt, alla monterytor är slutsålda. Utställarna har verkligen längtat efter att åter få träffa kunderna och att få visa upp sina nyheter. Men de ser också fram emot att bara få träffas, umgås, möta kollegor och att allt ska vara som vanligt igen. Det blir massor att prova på. Massor att titta på. Massor att provköra och klämma på. Det blir verkligen live, säger Hans-Erik Kristensson.

Det verkar också som om besökarna ser fram mot arrangemanget.

– Vi har aldrig varit med om så många förhandsanmälningar.

Det har gått drygt två år sedan Entreprenad Live arrangerades på Ring Knutstorp i september 2019. Därefter har vintern och framför allt pandemin satt stopp för bland annat entreprenadmaskinsmässor.

– Även om Folkhälsomyndigheten nu släpper på restriktioner så fortsätter vi att arbeta så ansvarsfullt som möjligt. Vi kommer att se till det inte uppstår trängsel, att toaletterna extrastädas och att god hygien upprätthålls.

Även de digitala tjänsterna har utvecklats. Bland annat erbjuds en digital karta över utställningsområdet där alla utställare finns inlagda.

En fin möjlighet att redan i förväg planera sitt mässbesök eller att använda under mässan för att kunna kryssa rätt mellan montrarna.

Den som var med på Säve Depå för tre år sedan kommer att känna igen sig. Små förbättringar har gjorts men i princip är det samma som tidigare. Det finns fina möjlighet att såväl fika som äta lunch eller ta en hamburgare.

– Parkeringsplatserna har förbättrats. De ligger alla i närheten av entrén och alla besökare kan parkera sin bil på asfalt. Eftersom det är ett gammalt flygfält står alla utställare på asfalt samtidigt som det finns fina ytor för att prova på grävmaskiner eller att testköra bilar, säger Hans-Erik Kristensson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109