23948sdkhjf

Entreprenad Live ger upp – flyttar fram årets mässor

”Vi trodde i det längsta att situationen skulle förändras”.

Hoppet att trots allt kunna genomföra båda Entreprenad Lives mässor under 2021 levde för bara ett par veckor sedan, men på torsdagen gav mässarrangörerna beskedet att båda skjuts fram: Entreprenad Live 2021 i Göteborg flyttas fram till 9-11 september 2021 och Entreprenad Live 2021 på Ring Knutstorp flyttas fram till 15-17 september 2022.

Anledningen är förstås den rådande pandemin.

– Vi trodde i det längsta att situationen skulle förändras och att vi skulle kunna arrangera mässan i maj i Göteborg och i september på Ring Knutstorp, skriver arrangörerna i ett pressmeddelande.

– Osäkerheten gör att förutsättningarna för trygga och uppskattade mässor inte är tillräckliga. För att vi tillsammans skall kunna skapa lyckade möten behövs planering och framförhållning. Det kan tyvärr vi inte erbjuda idag, därför flyttar vi fram Göteborgsmässan till 9-11 september 2021, säger Peter Eriksson, Live Business Media Group.

När Göteborgsmässan måste flyttats väljer arrangörerna att skjuta upp även Skånemässan.

– Då kan vi och entreprenadbranschen kraftsamla och koncentrera insatserna på en plats 2021 och en plats 2022.

Arrangörerna uppger att de tror och hoppas att vaccineringen och den ökade kunskapen om Covid-19 ska innebära att mässorna i Göteborg och Skåne kan genomföras på ett tryggt, säkert och framgångsrikt sätt.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Sänd till en kollega

0.078