23948sdkhjf

Ny maskinuthyrare på banan

Derome börjar hyra ut maskiner – och har värvat en väl erfaren trio för att få fart på verksamheten.

Träindustriföretaget Derome börjar hyra ut maskiner, enligt ett pressmeddelande handlar det om fullskalig maskinuthyrning och familjeföretaget anser sig därmed vara branschens enda helhetsleverantör.

–   Det finns ingen annan som har byggvaror, järnvaror, bygglogistik och maskinuthyrning, säger Johan Winroth, vd på Derome Bygg & Industri, i pressmeddelandet.

Verksamheten kommer att dras igång till våren/sommaren, med start i Storgöteborg.

Spetskompetensen ska dock redan finnas på plats förklarar Derome, som rekryterat tre rutinerade uthyrningsrävar: Isak Gillgren,  tidigare distriktschef och försäljningschef på Ramirent, Mikael Modéer, som kommer från en post som regionchef på Wangeskog Hyrcenter och Tony Bredöl, som var med och grundade Wangeskog Hyrcenter.

– Att göra den här satsningen med Derome är helt rätt, vi har kunder, kompetens och kraft att bygga ett riktigt bra erbjudande som förenklar kundernas vardag och gör dem till vinnare på sin marknad, säger Isak Gillgren, som blir ansvarig för Deromes satsning på maskinuthyrning.

– Det här är givetvis bara början, säger Johan Winroth. Vi har mer spetskompetens på gång och precis som vid förvärv av bolag är kultur och värderingar viktigt när vi rekryterar. Vi vill ha entreprenörer som vågar utmana och värdesätter relationer.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Sänd till en kollega

0.081