23948sdkhjf

Peab Grundläggning får en ny vd – som hämtas från Skanska

Den 8 mars 2021 tillträder Patrik Andersson som ny vd för Peab Grundläggning.

–   Jag har följt Peab Grundläggnings verksamhet under många år och sett hur de har utvecklats på ett mycket intressant sätt. Att jag nu får möjligheten att fortsätta den utvecklingen tillsammans med alla medarbetare ser jag mycket fram emot samtidigt som jag ser att jag kan bidra med mina tidigare erfarenheter till verksamheten, säger Patrik Andersson i ett pressmeddelande.

Patrik Andersson kommer att utgå från Göteborg.

Han kommer närmast från Skanska, där han är operativ chef för Region Special, han har också varit chef för Skanskas grundläggningsverksamhet i södra Sverige i flera år.

–  Jag brinner för projekt som styrs mot tydliga mål och med hög kvalitet samt att arbetet utförs på ett effektivt och säkert sätt, säger Patrik Andersson.

– Jag är mycket glad över att välkomna Patrik till Peab. Med Patriks gedigna erfarenhet och breda kompetens inom grundläggning har han stora möjligheter att fortsätta den fina utvecklingen som Peab Grundläggning har idag;  ett bolag som omsätter cirka 700 miljoner kronor och som är en stark aktör på den svenska marknaden, säger Lotta Brändström affärsområdeschef Peab Anläggning, i pressmeddelandet.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Sänd till en kollega

0.157