23948sdkhjf

Norsk aktör etablerar sig i Sverige

Protec Scandinavia AS har grundat ett systerföretag i Sverige, vilket ska serva företagets svenska och danska kunder. 

Protec Scandinavia Sweden AB har sitt huvudkontor i Lerum, utanför Göteborg. 

I Norge representerar Protec leverantörer som Erema, Krauss MaffeiPiovan, Rapid GranulatorWeima, MB ConveyorsFrigosystemInoexNordson och AZO. Företaget har huvudsakligen fokuserat på extrudering och återvinning, men kommer nu också att fortsätta växa inom formsprutning. Från och med i år strävar Protec också efter att bli distributör för en leverantör av maskiner och utrustning för tillverkning av partikelskum (EPS, XPS och EPP)Namnet på leverantören blir offentligt senare i vår. 

Det svenska bolaget representerar inte exakt samma portfölj som i Norge, men även här är det ett starkt fokus på återvinning och extrudering med Erema och Krauss Maffei i fronten. Frigosystem och Nordson är också representerade samt att Protec är i förhandling med ytterligare några nya tunga leverantörer för återvinning.

Protec Scandinavia Sweden AB hanterar nu alla svenska och danska kunder. För närvarande sköts all aktivitet och ledning på den svenska och danska marknaden från Protec´s norska kontor i Trondheim, men under Q3-2020 kommer administrationen av detta också att överföras till Sverige. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.096