23948sdkhjf

Ny vd på Swecon

Swecon styr om sin verksamhet, en ny nyckelfunktion införs och en ny vd tar över.

Enligt ett pressmeddelande inför Swecon en ny nyckelfunktion: Director Marketing & Business Strategy inom Swecongruppen.

Den nya funktionen krävs när branschen förändras, kunderna ställer nya krav och de teknologiska sprången är snabba, resonerar Swecon som sätter Christer Söderberg, som varit företagets vd i nio år, på den nya posten.

–  Det har varit en fantastisk resa hittills och jag är verkligen tacksam över att fortsätta vara en del av Sweconteamet, med all passion och stolthet som följer med. Att med min erfarenhet och branschkunskap få vidareutveckla Swecons kunderbjudande och stärka positionen som drivande och ledande på Swecons marknader, är något jag verkligen ser fram emot, säger Christer Söderberg i pressmeddelandet.

Hans uppgift nu blir att positionera Swecons varumärke och utveckla en framtida affärsstrategi i relation till den teknologiska utvecklingen och förändrade kundkrav.

–  Skapandet av den nya funktionen, med fokus på nya affärsmodeller, kommer vara av största vikt för Swecon. Jag är väldigt nöjd med att Christer tar den här rollen. Hans långa branscherfarenhet, både nationellt och internationellt, är mycket värdefulla. Även fortsättningsvis kommer Christer att rapportera till mig, säger Håkan Pettersson, SVP och chef på Swecon, i pressmeddelandet.

Ny vd för Swecon Anläggningsmaskiner AB blir i stället Joakim Arndorw, som under de fyra senaste åren varit Swecons affärschef för service och reservdelar.

–  Jag är motiverad och mycket glad över att få möjligheten att leda Swecon Anläggningsmaskiner framöver, säger Joakim Arndorw, i pressmeddelandet.

–  Med Joakim Arndorw som ny vd och Christers efterträdare säkerställer vi kontinuiteten inom Swecon, samtidigt som vi fortsätter att driva och utveckla Swecon mot framtiden, säger Håkan Pettersson.

Förändringarna träder i kraft den 20 april 2020.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Sänd till en kollega

0.065