23948sdkhjf

Snabb snackis från Rototilt

Amerikanerna börjar fatta – tiltrotatorer är inte längre något nytt och konstigt. Det hävdar i alla fall Rototilt som anser sig ha levererat en riktig snackis till Las Vegasmässan.

Rototilt ser tillbaka på vårens stora mässtilldragelse – Conexpo i Las Vegas.

Evenemanget avslutades i förtid på grund av Coronaviruset men Rototilt anser sig ha hunnit göra ett stort avtryck ändå – företaget lyfter fram sitt helautomatiska snabbfästessystem Rototilt Quickchange som den ”stora snackisen” under Conexpo.

–  Demon med Quickchange var en stor hit och fick enorm uppmärksamhet. Många blev imponerade över den flexibiliteten som sandwich-lösningen ger. Det kan bli en viktig faktor för att lyckas med tiltrotatorkonceptet. Årets snackis utan tvekan, säger Chris Copeland, Country Manager Rototilt Inc.

Vindelnföretaget slog ned sina rötter i Nordamerika för cirka tio år sedan och anser sig nu vara är ett etablerat varumärke bland Conexpos besökare.

Till skillnad från tidigare mässor behöver man dock inte längre förklara vad en tiltrotator är och hur den kan användas.

Kunderna är numera mer intresserade av hur installationen går till och var man kan köpa produkterna.

Rototilt tolkar detta som att kunskaperna nu ökat. Företaget konstaterar också att tiltrotatorerna smugit sig in i flera montrar, både i Huddigs och Mecalacs mässmontrar kunde besökarna se kompletta installationer av Rototilts produkter.

Caterpillar lyfte också fram produkten, maskintillverkaren passade på att globalt lansera fabriksinstallerade tiltrotatorer till sina mindre maskinmodeller, ett faktum som talar för fler tiltrotatorer, berättar Rototilt.

–  Att den Nordamerikanska marknaden kommer ta extra fart efter Conexpo känns spännande i och med det stora intresse och konkreta förfrågningar som besökarna signalerade vid mässan, säger Chris Copeland. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.127