23948sdkhjf

Load up laddar redan

Load up North går inte av stapeln förrän 27-29 augusti men enligt arrangören Nolia är mer än två tredjedelar av utställarplatserna redan fyllda.

– Vi kommer att ordna plats till de flesta som vill vara med, men möjligheterna att välja var man vill stå blir allt färre, säger Anne-Lene Andersson, huvudsäljare för mässan, i ett pressmeddelande.

Flera ”gamla utställare” finns med i skaran som varit tidigt ute, men en hel del nya har också anslutit, förklarar hon.

– Det är jätteroligt att intresset för att vara med är så stort. Dessutom är det allt fler som förstår mässans betydelse som den enda i sitt slag norr om Stockholm.

Sist det var dags, 2019, var arrangörerna mycket nöjda med mässan som för första gången arrangerades i Umeå.

De var dock mindre glada över besökssiffran, som landade på 5 738.

Enligt arrangören kommer marknadsinsatserna att utökas ”markant”, för att locka fler besökare 2020.

Nolia utlovar till exempel ökad aktivitet när det gäller sociala medier, radioreklam, influencers, annonser och samarbeten med utställare.

– Vi kommer att göra en rad aktiviteter vi inte gjort tidigare, säger Kristin Olsson, projektledare för mässan, i pressmeddelandet.

– Det finns ett fantastiskt engagemang för Load Up North bland våra utställare. Vi ser nu över hur de kan använda sitt ambassadörsskap för att locka kunder och samarbetspartners, säger Kristin Olsson.

Nya samarbeten med Norrtåg och Wasaline ska förhoppningsvis också locka fler till mässan, noterar Nolia.

– Vi har ett jättespännande program på gång som vi kommer att berätta mer om när det är klart. Men det kommer att vara intressant för både utställare och besökare att ta del av, säger säger Anne-Lene Andersson.

Andra nyheter inför årets upplaga är en ny stor mässhall.

– Den är inte bara stor och fin, den är också̊ den enda entrén in till Load Up North. Det gör att alla utställare i hallen har två̊ chanser att locka varje besökare till just sin monter. Dessutom blir hallen attraktivare än tidigare då en stor del av mässhallen fylls av ”bilar som jobbar”, en bilsalong med arbetsbilar, inredning och tillbehör, säger Anne-Lene Andersson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094