23948sdkhjf

Naturstensentreprenör skiftar vd

Stefan Kylbrink tillträder som vd på Stenentreprenader i Hessleholm AB under första kvartalet 2020. Han ersätter då Per Jansson som lämnar bolaget efter 20 år som ansvarig.

Med sin långa erfarenhet och breda kompetens inom bland annat naturstensområdet är vi övertygade om att Stefan kommer att tillföra mycket till bolaget och S:t Eriks-koncernen. Natursten är ett strategiskt område för S:t Eriks och genom detta stärker vi vår position ytterligare inom segmentet, säger Tomaz Lewander, vd på S:t Eriks.

Stefan Kylbrink har en kandidatexamen inom marknadsföring med inriktning teknisk försäljning från Linnéuniversitetet. Han har de senaste sju åren varit verksam på S:t Eriks AB och kommer senast från en roll som försäljningschef för de västra och sydliga regionerna.

Stenentreprenader grundades 1995 och drivs sedan april i år som ett separat dotterbolag i S:t Eriks-koncernen. Företaget är en av de största naturstensentreprenörerna i Sverige och specialiserat på både materielleverans och montering av natursten för bland annat fasader och golv. Omsättningen anges till cirka 100 miljoner kronor per år med ungefär 20 anställda.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Redaktionen rekommenderar
Andra Nordiska Medier

Sänd till en kollega

0.063