23948sdkhjf

Anders Jonsson prisad igen

Rototilts vd har utsetts till norra Sveriges främste entreprenör.

Regionfinalen i EY Entrepreneur Of The Year gick av stapeln i Luleå i veckan. Vinnare blev Anders Jonsson, vd på Rototilt Group AB.

Jag är förstås glad och stolt! Det var en omfattande nomineringsprocess och jag tror faktiskt att vi alla nominerade känner oss som vinnare en dag som denna. Vi påminns verkligen att det finns många duktiga entreprenörer i vår region och att jag ska få representera norra Sverige i den nationella finalen känns stort, säger Anders Jonsson i ett pressmeddelande.

Priset delas ut av en extern oberoende jury som ska bedöma entreprenörsanda, ekonomisk utveckling, strategisk inriktning, inverkan på omvärlden, innovation samt personlig integritet och inflytande.

Anders Jonsson utsågs tidigare i år till Årets företagare i Västerbotten, han verkar dock inte vara less på att kamma hem utmärkelser och noterar att Rototilt är i början av en spännande resa och mitt i en kraftig expansionsfas.

– Just nu bygger vi ut fabriken för att dubbla vår kapacitet och göra oss redo för fortsatt internationell expansion. Vi har fantastiska medarbetare som gör satsningen möjlig.

Anders Jonsson går nu vidare till den nationella finalen, som arrangeras i Stockholm den 30 januari.

Vinnaren där går till den internationella finalen i Monaco 2020.

Juryns motivering lyder: ”Genom ett knivskarpt fokus på långsiktig produktutveckling har Anders Jonsson och Rototilt byggt upp en mycket stark ställning på marknaden. Med visionen att Rototilt ska finnas på varje grävmaskin fortsätter man att växa och potentialen är enorm. Med ett ledarskap som bygger på engagemang och delaktighet har Anders Jonsson byggt upp ett fantastiskt företag som har hela världen som arbetsfält. Anders Jonsson är en mycket värdig vinnare och en entreprenör som visar vägen för regionens företagare.”



Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109