23948sdkhjf

Överblick på köpprocessen

En digital guide ska göra det enklare att köpa tiltrotator, lovar Rototilt. – Vi tror att detta är ett bra redskap som underlättar för både maskinköparen och återförsäljaren.

Rototilt lanserar en digital produktguide som ska matcha kundens grävmaskin med företagets tiltrotatorer och övriga produkter.

Det är en smart lösning som gör det enklare för kunden att välja rätt produkt och komma i kontakt med rätt återförsäljare, säger Per Väppling, Marknads- och försäljningschef hos Rototilt, i ett pressmeddelande.

Tanken är att produktguiden ska fungera som ett digitalt verktyg både för slutanvändarna och för Rototilts återförsäljare – den ska göra det enkelt att se vilka produkter som passar ihop med en viss grävmaskinsmodell.

– Våra många tillval och tillbehör har drivit fram behovet av att på ett översiktligt sätt få bild över vilka kombinationer som är möjliga att få på sin tiltrotator i kombination med sin grävmaskin. Med denna guide kan kunderna enkelt hitta matchande produkter.Vi tror att detta är ett bra redskap som underlättar för både maskinköparen och återförsäljaren i köpprocessen, säger Väppling.

Den första versionen av guiden gick live i mitten av oktober.

– Det ligger ett rejält arbete bakom detta då mycket data och olika beroenden döljs bakom resultatet. Vi ser fram emot att fortsätta utvecklingen av denna guide för att göra det ännu enklare att köpa våra produkter, säger Per Väppling.

Rototilt noterar att all försäljning fortsatt sker via företagets lokala återförsäljare.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093