23948sdkhjf

Lyxflyg från Sverige

För svenskar som har drömt om att resa i Emirates First Class direkt från Stockholm är det nu extra tillgängligt under en tidsbegränsad kampanj - men snart stängs bokningsmöjligheten.

Det finns redan svenskar som ständigt flyger med Emirates First Class, men tidigare har dessa tvingats åka med ”grisflyg” till någon av de stora hubbarna nere på kontinenten för att kunna borda det lyxiga flyget för fortsatt resa till destinationer i framför allt Sydostasien.

Men nu blir det andra bullar, i alla fall fram till och med 12 december. Då går det att flyga Emirates First Class direkt från Stockholm Arlanda till ett antal populära destinationer i Asien och Afrika. Hur då ta sig till flygplatsen? Inga problem! Emirates hämtar resenären vid hemmet för transport direkt till Arlanda där det givetvis är Fast Track till gaten som gäller.

Om man vill så går det utmärkt att koppla av i en flygplatslounge, prioriterad boarding vid ombordstigning ingår självklart och vid ombordstigningen på flyget välkomnas resenären med ett glas champagne. Under själva resan erbjuds möjlighet att njuta av Emirates prisbelönta utbud av mat och vin, som kaviar, champagne och ultra-exklusiv cognac samt tillgång till ett brett utbud av underhållning. På den här resan får resenären garanterad möjlighet att sova i din stol som blir en säng ombord.

Den som vill ha ännu mera lyx kan beställa ”Game Changer” – unika First Class-sviter framtagna i samarbete med Mercedes-Benz. Sviterna består av helt slutna rum på 12 kvadratmeter. De är utformade för maximal komfort under resan, med möjlighet att fälla ut sätet helt plant till en säng samt testa ett tyngdlöst läge inspirerat av NASA-teknik, där du får uppleva känslan av att vara viktlös under en flygning.

Men den som vill åka från Stockholm-Arlanda måste skynda sig att fynda, senast 14 oktober måste resan vara bokad och få gruppresearrangörer torde vara inblandade i den här typen av flygresor för dem som nobbar alla tankar på flygskam. Nu blir det också kampanjpriser som innebär att det går att få en förstaklass biljett från Stockholm till populära Phuket i Thailand för straxt under 40 000 kronor, runt 20 000 kronor billigare än normalpriset. Det låga priset gäller dock inte för dem som beställer "Game Changer".

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078