23948sdkhjf

Nürnberg nästa för Hammerglass

Den svenska skyddsglastillverkaren Hammerglass finns sedan tidigare etablerad i Tyskland som produkt. Nu har företaget även sjösatt ett tyskt dotterbolag med basen i Nürnberg.

Hammerglass Automotive, som verkar inom segmentet entreprenadmaskiner, finns sedan tidigare med egna bolag i Sverige, Norge och Danmark. Nu är det alltså Tysklands tur och ambitionen är att därefter fortsätta expansionen både i andra delar av Europa på andra kontinenter.

Ansvarig för den affärsmässiga utvecklingen i Tyskland blir Oliver Afsah, som i början av september lämnade sin tjänst på Thyssenkrupp för att landa på Hammerglass nyetablerade Nürnbergs-kontor. För närvarande läggs mycket kraft på produktutbildningar, marknadsplanering och inte minst på att bygga relationer.

Det kommer att vara en stor fördel att jag både finns där kunden är geografiskt och dessutom har språket som modersmål, säger Oliver Afsah.

En ambition för den nye Tysklandschefen är att täcka de luckor som fortfarande finns i sortimentet.

Hammerglass målsättning är att inom kort finnas tillgängliga för samtliga maskinfabrikat – antingen som tillval när kunden köper ny maskin, eller på eftermarknaden när en ruta gått sönder eller om man behöver säkra upp maskinen för tuffare arbetspass, säger Oliver Afsah.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.407