23948sdkhjf

Två rutinerade leverantörer blir NiceBoxes

JakeBox och Grycksbo Box går samman. Blir NiceBoxes, ledande i Norden på nischade förpackningar.

JakeBox AB, som genom åren prisats för sina innovativa och miljövänliga förpackningskoncept, har nu gått samman med anrika Grycksbo Box & Print. Tillsammans, under namnet NiceBoxes, blir de ledande i Norden på nischade specialförpackningar för bland annat presentkort, smycken och konfektyr.

– Det är en perfekt match, som vi länge letat efter, säger JakeBoxs grundare och VD Jakob Skarin, som blir marknadschef i nya bolaget. JakeBox har förvisso varit en spjutspets, med innovativa produkter och kreativa lösningar som skapar aha-upplevelser, uppmärksamhet och förtjänster för kunderna, men vi har saknat stabiliteten i bolaget som ett bredare utbud av enklare basprodukter kan ge, och det är vad vi får genom denna sammanslagningen.

VD i den nya konstellationen är Peter Sandström, VD i Grycksbo Box & Print. Även han ser sammanslagningen som ett stort steg framåt och en värdefull komplettering.
– Vi har ju ansetts som en trygg och stabil leverantör, men kanske inte så spännande. JakeBox och deras innovationskraft tillför betydligt mer ”sexighet” och attraktionskraft.

I det nya gemensamma bolaget finns även en webshop –niceboxes.se – som nu kompletteras med alla JakeBoxs produkter.
– Det är ett stort fall framåt för oss, säger Jakob Skarin. Vi har ju mest jobbat med specialbeställningar, så lagervaror och en webshop har inte varit högsta priorotet för oss, men nu när vi plötsligt har en, tack vare sammanslagningen, så kommer vi kunna har väldigt stor nytta av den, även för specialbeställningar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.065