23948sdkhjf

De tänker förändra mässbranschen

Ett nybildat mäss- och eventbolag, Nordic Live Expo, rivstartar med tre nya mässor i februari 2020 och lanserar inom kort ytterligare två.

Några rutinerade personer från mässbranschen i Sverige startar nu ett nytt mässbolag. Susanne Hallencreutz och Peter Wanderydz har mångårig erfarenhet från ledande befattningar på bland annat Easyfairs, Kistamässan, Malmömässan, Åbymässan, Stockholmsmässan och Svenska Mässan.

De startar Live Expo med nio anställda. Ytterligare två tjänster tillsätts de närmaste veckorna, då blir elvan komplett. Susanne Hallencreutz och Peter Wanderydz blir vd respektive styrelseordförande.

– Ett verkligt "dreamteam". Vi har handplockat några av Sveriges ledande personer i mässbranschen. Vi vill ha den bästa kompetensen. Det är också därför vi kan komma igång så snabbt. Tillsammans skall vi utveckla och förändra branschen, säger Peter Wanderydz.

Han konstaterar att vi lever i en tidsålder av transformation, där "nästa stora grej" alltid finns runt hörnet.

– Det är vad som kommer härnäst som är vårt fokus. Hos oss ska besökaren bli först med att få veta. Det som utmärker oss är att vi alltid arbetar med ny teknologi och en hög grad av digitalisering på våra mötesplatser. Vi kommer tillgodose matchmaking, öka interaktionen med besökarna, helt enkelt leverera mer värde till besökare och utställare.

Live Expo tänker ge besökarna hjälp och stöd för att möta förändringarna – oavsett om det gäller AI, robotisering, automatisering, etc. Susanne Hallencreutz vet att många, inte minst företagare, känner oro inför den snabba utvecklingen.

– I vissa fall talar samhället om digital ångest. Vi kommer reda ut frågeställningarna, ge anpassade lösningar, kunskap och verktyg. Allt för att besökarna tryggt och med fullt självförtroende ska kunna navigera dagens innovationsrevolution.

Live Expo är ett samarbetsbolag till Easyfairs. Man kommer att använda Easyfairs anläggningar i Sveriges tre största städer. Live Expo arrangerar sina tre första mässor i februari på Kistamässan i StockholmCaravan, om husbilar och mobilt boendeMöten & Events samt Event Production. Ytterligare två mässor, helt nya för Sverige, arrangeras hösten 2020.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078