23948sdkhjf

XMReality i polskt samarbete

Svenska bolaget XMReality och det polska företaget BiModal Solutions har inget ett partnerskap.

BiModal Solutions är ett företag med ett erfaret team av specialister, som arbetar med kritiska processer och digitalisering för internationella och polska tillverknings- och serviceföretag.

BiModal Solutions har märkt en ökande efterfrågan på Remote Guidance-lösningar och vill därför komplettera sitt mobila mjukvaruutbud. Partnerskapet ger BiModal Solutions rätt att marknadsföra och främja XMRealitys AR-lösning, där AR står för ”Augmented Reality”, alltså förstärkt verklighet.

- Att vara mobil och utföra affärsprocesser på distans är ett krav för alla dynamiskt utvecklande företag. Tillägget av en AR-lösning i vår portfölj är ett naturligt nästa steg för oss, eftersom vi har arbetat med mobila affärsapplikationer i många år. Nu kan vi föreslå våra kunder en innovativ lösning, för tekniker som arbetar på distans, säger Artur Bula, vd och grundare av BiModal Solutions.

Med XMRealitys lösning kan teknisk support ges på distans. U&D har beskrivit XMRealitys lösning i tidigare artiklar.

- Genom att kombinera lokal närvaro och branschkunskap med XMRealitys Remote Guidance-lösning blir vårt erbjudande ännu starkare. Vi är glada att BiModal Solutions kan erbjuda denna innovativa teknik på den polska marknaden, fortsätter Artur Bula.

För XMRealitys innebär avtalet att de nu får tillgång till den polska marknaden, vilket bolagets vd, Johan Catevall välkomnar.

Avtalet innebär inte några intäkter eller kostnader för parterna vid tidpunkten för undertecknandet. Intäkter kommer att genereras från gemensamma kundprojekt och försäljning när nya kunder abonnerar på XMReality Remote Guidance-mjukvaran.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079