23948sdkhjf

Utmana bussförarkollegerna!

Ännu finns det tid, men snart stängs möjligheten att anmäla sig till Bussförar-SM 2019 – se till att utmana kollegerna, gör uttagningsprovet föra midnatt 21 juni.

Bussförar-SM ska lyfta bussföraryrkets status samtidigt som det är en kul utmaning för alla som lyckas ta sig till finalen på Gillingebanan 9 september. Så se till att göra uttagningsprovet på nätet så fort som möjligt, sista chansen är midsommarnatten vid midnatt.

Klicka här för mer information och länk till uttagningsprovet!

En av dem som gjorde uttagningsprovet förra året var Jacob Kone, Transdev Norrköping. Han hade länge tvekat men slog till slut till, klickade in sig efter att ha kollat villkoren och där gjorde han sitt bästa.

Jacob Kone trodde inte att det skulle bli något mera än just själva det nätbaserade provet. Men icke! Efter midsommar förra året visade det sig att han var en av de 16 som kom till finalen på Gillingebanan i förra årets tävling!

– Det var en trevlig överraskning, det var verkligen kul att vara med och köra finalen även om jag hade problem med trafiken så det blev inte den bästa starten på dagen för min del. Men jag rekommenderar alla bussförare att anmäla sig. Bara då har man ju chans att får vara med, säger Jacob Kone.

Så gör som Jacob Kone och just nu närmare 400 bussförare redan gjort: Anmäl dig till Bussförar-SM 2019, utmana dina bussförarkolleger, det innebär att du medverkar till att lyfta bussföraryrket och samtidigt locka fler förare som så väl behövs i den svenska kollektivtrafiken.

Bussförar-SM arrangeras av Sveriges Bussföretag och tidningarna Res- och Trafikforum. Klicka HÄR och läs mer om tävlingens alla partners!

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.359