23948sdkhjf

Höckert säljer Hitachi i Härnösand

Delvator fördubblar sin säljarstyrka i Härnösand.

Delvator har anställt Bengt Höckert som ny säljare av Hitachi entreprenadmaskiner i Härnösand, han blir därmed kollega till Leif Eriksson som sedan tidigare säljer Hitachi i Härnösand.

44-årige Bengt Höckert uppges ha lång erfarenhet som maskinsäljare, han har arbetat med gaffeltruckar i nästan 20 år och han har också försett industrier och sågverk med hjullastare.

Bengt Höckert berättar i pressmeddelandet att han under sin karriär främst arbetat med gaffeltruckar av från Toyota/BT och tyska Jungheinrich.

– Nu ser jag fram emot att i stället sälja grävmaskiner och hjullastare från Hitachi. Det är roligt att få representera Hitachi och Delvator och de första offerterna till kunder har redan gått iväg.

Bengt Höckert noterar att det är viktigt att se att kunderna har olika behov.

– Vid försäljning av truckar behöver kunden ofta mycket support för att hitta rätt maskin. I entreprenadbranschen är det annorlunda, de flesta entreprenörer har mycket bra koll på marknaden och sin verksamhet. Men min vilja är att alltid erbjuda support om vad som finns på marknaden och vad som kan fungera mest effektivt, förklarar han.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.111