23948sdkhjf

Rentalfusion i Jönköping

Den finska Renta-koncernen satsar nu på Jönköping där koncernbolaget Stål & Hyr går samman med J Rent.

Samgåendet med J Rent ger oss möjlighet att skapa nya kontakter och knyta ihop det på ett optimalt sätt, med tanke på att Jönköping är en mycket central plats i södra Sverige. För befintliga J Rent-kunder kommer samgåendet att innebära en stor utökning av byggmaskiner som komplement till J Rents redan starka utbud av anläggningsmaskiner, säger Renta Swedens vd Joacim Johansson.

J Rent ligger strategiskt väl placerad vid E4-an. Företaget grundades 2005 och har en årsomsättning kring 35 miljoner kronor med fem anställda.

För oss på JRent innebär samgåendet att vi får en stark och långsiktig ägare med 100 procents fokus på uthyrningsbranschen. Vi får tillgång till ett väsentligt större utbud av maskiner som stärker vårt kunderbjudande här på vår lokala marknad, samtidigt som vi nu kan erbjuda våra kunder maskinuthyrning över hela landet tillsammans med våra 25 systerdepåer, säger depåchefen Henning Svensson.

Koncernen fokuserar på stark och snabb tillväxt genom stora investeringar i nya stratregiskt belägna depåer och utrustning. Koncernen har i dag över 350 anställda i Sverige, Norge och Finland med en omsättning som 2018 översteg 1 600 miljoner kronor.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.39