23948sdkhjf

Fredheim satsar på Youtube

Fredheim Maskin vill nå den stora Youtube-publiken och låter meddela att det nu är möjligt att se de stora maskinerna i drift även på nätet.

Med videor visar vi kross- och sorterverk, transportörer och stackläggare i drift. Det gör det möjligt att följa varje steg i produktionen samt visa hur de olika maskinerna och utrustningarna samverkar, säger Erik Olausson på Fredheim Maskin AS, i ett pressmeddelande.

Fredheim Maskin konstaterar att även om företaget har sina årliga krossdagar räcker det ju inte för den som vill uppleva maskiner live året runt.

– Samtidigt kan vi visa på användarvänligheten och olika driftsalternativ. Det gör våra videor till ett viktigt komplement till demonstrationer, mässor och annan marknadsföring.

Fredheim Maskin har samarbetat med en reklambyrå för att bättre kunna nå ut via Youtube.

– Det har varit ett väldigt spännande projekt, som öppnat dörren till en helt ny värld för oss. Vi har fått se de mest fantastiska maskiner förvandla berg till olika fraktioner och samtidigt fångat alltsammans på film, berättar Robin Fredholm, projektledare på reklambyrån Happy Republic i pressmeddelandet.

Kross- och sorterverken ska ha dokumenterats ur alla vinklar, det ska gå att ta del av såväl helhet som detaljer och Fredheim utlovar också ett helikopterperspektiv över allt från ilastning till färdiga fraktioner eftersom man tagit hjälp av drönare.

– För oss har det varit en lika intressant som spännande och rolig resa. Det handlar ju om stora, kraftfulla och tunga prylar, som gör ett fantastiskt arbete.

Länk till Youtubekanalen finns här.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094