23948sdkhjf

Hydroscand etablerar sig på Gotland

”På en ö, där det inte är lika enkelt att snabbt leverera material från fastlandet, är det extra viktigt med lokal närvaro och mobil slangservice för att minimera driftstopp för våra kunder.”

Enligt Hydroscand är företaget inne i en stark tillväxtperiod och företaget aviserar nu ytterligare en svensk butik – denna gång i Visby.

Den gotländska butiken blir nummer 67 i Sverige och tanken är att den ska slå upp portarna i mars.

Förutom själva butiken ska det också finnas en verkstad som ska kunna ta sig an olika fordon för både service och reparationer av  slangar och ledningskomponenter.

Hydroscand passar också på att lansera den mobila slangservicetjänsten Slangexpress på ön.

– Etableringen på Gotland känns helt i linje med vår strategi om att alltid finnas närmast kunden. På en ö, där det inte är lika enkelt att snabbt leverera material från fastlandet, är det extra viktigt med lokal närvaro och mobil slangservice för att minimera driftstopp för våra kunder, säger Leif Hammarberg, regionchef Stockholm på Hydroscand.

Filialchef blir Mikael Liljegren och enligt Hydroscand ska sortimentet anpassas efter det lokala behovet hos kunderna som finns framförallt inom jordbruk, entreprenad, marin, livmedelsindustri och bygg.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125